Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hotel Kráľova studňa zrekonštruovaný

Pencurák

Keď sa v bufete na prízemí budete chcieť najesť,možno vás prekvapia "hotelové" ceny.Tanier fazuľovej polievky 3,90 eur !!!

Vladimír Kobza

Pre veľký záujem o turistický autobus a taktiež kvôli požiadavke turistov o skorý nástup na túru, bude v období od 1.8.2015 do 29.8.2015 vedený nový spoj na Panskú kolibu, odchod z Banskej Bystrice bude o 6:30. Spoj na Panskú kolibu bude premávať len v SOBOTU (celkovo to vychádza na 5 jázd za celý mesiac). Cestovný poriadok, cenu a ďalšie podrobnosti nájdete tu: kralovastudna.com/…/autobus
Autobusový spoj na Kráľovu studňu ostáva bez zmeny.
Okrem turistického autobusu, v okolí Banskej Bystrice až do konca septembra premáva cyklobus - 7:30 na Malý Šturec, 9:30 na Donovaly a 13:00 na Šachtičky.

Axel

Mozno ked si k nim objednas aj sosovicovu polievku... ;)

Bikemartin

ad autobus: premáva klasická Karosa 40+ miestna, v tiesňave Zalámanej doliny bizarný obraz :D V nedeľu sme na Studni vystúpili z busu 4 (slovom štyria), krčmárka mala rozčapovaných zo 10 pív, očividne čakala viac ľudí. V sobotu vraj bol bus natrieskaný.

Vetroplach81

Majitel hotela Kráľová studňa si očividne uvedomuje polohu objektu a podľa toho nastavil aj politiku cien a služieb. Nebudem písať čo konkrétne mi vadilo, názor nech si spraví každý návštevník sám, ale jednu poznámku si neodpustím - pán majiteľ určite nikdy turistiku nerobil...

Sona

Prosime diskutujucich, aby sa drzali diskusnej temy Hotel Kralova studna a vynechali osobne utoky. Dakujeme.

Milan_BB

Počuj Tulak, jediný príspevok v tejto diskusii hodný akurát tak prdu si vypustil práve ty. Začala ti nočná na vrátnici, tak si krátiš čas?

Merhorn

tulak,si fakt genius,teba by som bral za policajta.najdes prd aj v drogerii. pozri si casy vacsiny prispevkou,kedy boli odoslane ;)) nadskoc si ;))

Merhorn

tulak,ty mas prdy v hlave,ze otvaras co sa uz uzavrelo. tvoj prispevok je absolutne neprinosny,ma za ciel len provokaciu a rozduchavanie uz uzavreteho. skus premyslat prv nez zacnes kritizovat ;) byt tebou,vypnem si pristup na web kompletne ;))

Tulak0007

merhorn......MáS ZAUJíMAVé čLáNKY NA hIKINGI, ale inak si mladý a nevybúrený BUJAK....... neviem kde pracuješ, ale byť tvojim zamestnávateľom, zamedzím ti v pracovnej dobe prístup na internet_píšeš v diskusii RIADNE PRDY

Endemit

bikemartin,jjano. Ok sory ja som to z toho článku pochopil tak že ide na studňu.

Jjano

Zo sedla Malý Šturec na Kráľovú studňu je to 10 kilometrov. Tak tu sakra chlapci nehovorte, že na Kráľovú studňu chodí cyklobus.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov