Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hotel Kráľova studňa zrekonštruovaný

Rdbb

To budú OT každý rok pri avíze o prevádzke autobusu? Tj. aby v tom flameware, keď ste chytili na jedného trola, nezanikla obsahom podstatnejšie správy FunTTomasa i Jjana.
I keď v sobotu ráno pre nový sneh možno nevyjde hore. Aktuálne hore do 15 cm (začína od cca 800-900 mnm), zatiaľ sa mu topiť moc nechce. Ale asi hlavne zajtra podľa predpovede bude po celý deň viac slnka i vyššia teplota ako dnes, na vyslnenom by mal zliezať rýchlo.

Lubo

Potvrdzujem, lepsie klasicke pivo (rozumej nie specialy z mini pivovarov) ako Urpiner 12-tka asi nepoznam. Mam ho zaradene popri Bernerdovi ako jedine kupitelne v beznom obchode.

Myš

Tiež musím pochváliť kvalitu Urpineru. Konečne kvalitné slovenské pivo. Zásoby piva u mňa tvoril donedávna len Pilsner, ale od ochutnania Urpineru 12-ky, jedine Urpiner. O super cene a podpore niečoho naozaj nášho slovenského netreba ani diskutovať. Škoda len, že nemám kde zájsť na čapáka.

Axel

Ta nabijacka na bajky bude predlzovacka vytiahnuta pred budovu? Kapacita? A cena?

Bikemartin

M11, evidentne si odborník na pivo. Urpín sa varil za komančov a ešte asi za Čupku. S dnešným Urpinerom má spoločnú asi len adresu v BB Radvani.

Japen

Neviem, prípadne ma opravte, ale mam dojem, že na Borišove za Stano pýta 2 Euro za pivo.

Japen

Aj keď trochu odveci, ale - 1,50 Eura za pivo je ešte celkom fasa cena, keď to porovnám s cenami za pivo na sídliskách Ružinov, Karlova Ves, Dúbravka, Petržalka a pod. kde sa cena pohybuje od 1,20 Eura na hor, okrem smradľavých krčiem. V centre BA je tuším najlacnejšie v tzv. Klubovni, kde za tankový Bažant dáte 1,89 Eura.

M11

Cenu jedla ste uviedli aj nocľahu /nebudem tam spať ani omylom/,ale koľko peniažkov si mám našporiť na pivo? A čapujú pivo, alebo len URPÍN, poprípade MARTINER?

Jjano

Na Kráľovej studni bude od soboty aj nabíjačka e-bajkov.

V.lado

Na hoteli Králova studňa som bol už 2x, naposledy predvčerom, a druhý krát som bol sklamaný. Súhlasím s názorom 05/06/15 14:11 Vetroplach81. Nie je to iba z dôvodu neprimeraných cien za služby v turistickej časti ale je to o celkovej politike majiteľa hotela. Oporúčam si plánovať a rezervovať nocovanie radšej na chate pod Borišovom.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma