Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hrebienok – V. Svišťovka – Tat. Javorina

Diskusná téma K článku: Hrebienok – V. Svišťovka – Tat. Javorina

Ráno sme sa zobudili do krásneho počasia, ktoré sa podľa predpovede nemalo významne meniť. Ideálne na väčšiu túru. Kam, to sme nevedeli, zvolili sme preto dočasný plán skorého obeda na Zamkovského chate a potom sa uvidí. Do úvahy pripadal prechod na Zbojnícku chatu cez Priečne sedlo, cez sedlo Sedielko do Javorovej doliny alebo výstup na Veľkú Svišťovku a Kopským sedlom do Javorovej doliny.

Commendatore

Práve že tretia fotka je OK, je na nej Veľká Studená dolina - Východná Vysoká,Divá veža a medzi nimi sedlo Prielom,uprostred Svišťový štít

Peter61

commnedatore, pretri si optiku, on myslel Muzeum slovenskje dediny :-)

Commendatore

Peter61, jak pozerám,tak pozerám,slovenskú dzedzinu tam nikdze nevidzim :-)

Kofoluska

Commendatore jejda, chybycka se vloudila? Moze byt. Jasne, mas pravdu, musi to byt z Malej, zo Sedla Sedielka. Inak ale fotky su urcite len z lokality, ktoru popisujem. Sice je to tura niekolko rokov stara, ale fotky mam archivovane podla tur, ktore sme robili, takze pomiesanie urcite nehrozi. Fotka c. 3 je pohlad do Velkej Studenej doliny niekde cestou na Zamkovskeho chatu. Pohlad do Malej studenej doliny poskytuje krasny vyhlad na vystup na Teryho chatu a pri dobrej viditelnosti aj samotnu chatu. To na fotke c. 3 nevidis. :)

Sona

Velku/Malu Studenu dolinu sme opravili, dakujeme.

Commendatore

kofoluska, fotky k článku sa mi páčia. Pripomenuli mi túru, ktorú som dávnejšie prešiel a z ktorej nemám žiadne foto, lebo som vtedy ešte nemal foťák :-) Reagoval som na to, čo napísal godman.

Honza286

Kofoluska, aspoň nekecej, hned první fotku na té tou tebou popisované túře vyfotit nemůžeš - pochází totiž z křižovatky na zubačce, která se nachází zhruba v polovině značené trasy mezi Smokovcem a Hrebienkem.

Keď ju miluješ, niet čo riešiť

Fotografie uvedená v příspěvku p.Honzu143 nepochází z křižovatky na zubačce.
Na zubačce není žádná křižovatka. Jediná zubačka v Tatrách je mezi T.Štrbou a Štrbským Plesem.

Sl.Haratíková nezodpovedne dala do svojho príspevku fotografiu, ktorá bola odfotografovaná 974 m od štartu popsiovanej túry ( = Hrebienok). Tym uviedla do omilu šyrokú turystyckú verejnosť.
Za to by mala byt potrestana podla Hlavy XXII.: vyviesť a zastreliť !

Marcel.c

Hla, dokonaly Honza286 sa chytil do pasce vlastnej (ne)dokonalosti :-)

Kofoluska

Honzicku, zlaticko moje, prva fotka je fotena z lanovky (nie zubacky, ako Ti tu uz vysvetlili ini), ktora nas vyviezla zo Smokovca na Hrebienok. Hlboko sa Ti ospravedlnujem za to, ze som si neuvazene dovolila uviest Ta do tak hrubeho omylu - nepovazovala som za dolezite napisat, ze sme vyrazali z chaty v Novej Lesnej, vyviezli sme sa elektrickou do Smokovca, sadli na lanovku a dostali sa az na Hrebienok. Snad aj napriek tomu v pripade zaujmu danu turu absolvujes a nezabludis este pred jej zaciatkom.

Commendatore jj, sorry, ono to vyznelo z mojho prispevku nepresne - ten komentar k fotkam bol potom miereny vseobecne, Teba sa tykala len ta prva veta :) Kazdopadne som rada, ze sa fotky pacia, tura je to naozaj velmi pekna a prijemna :).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum