Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: YETI - páperový sveter Purity

Diskusná téma K článku: YETI - páperový sveter Purity

Páperovú vestu nosím v batohu už roky. Zvykol som si na pohodlie jej použitia v jesenných a zimných mesiacoch, keďže som najmä na hornej časti tela dosť citlivý na zimu. Navyše sa aj dosť potím, čo nie je práve ideálna kombinácia. Niekedy som však mal pocit, že tenšia bunda by mohla byť ďalším zlepšením v tomto smere. Preto som bol rád, keď som dostal možnosť testovať YETI Purity.

Phalike

299 Eur? Som myslel ze tam je preklep ale po overeni zistujem ze nie! Uff :)

Bacaardi

pali, to platis cenu za to, ze to krivo usili a nejaky mantak moderny designovy pritepleny tomu dal cenu designu:-)))))

Eric

No doteraz som si myslel, ze nie som z vychodu... :)

Sreto23

No kedze nemam skusenosti s paperovkami vedel bi mi niekto povedat priblizne o kolko viac to hreje pri rovnakej gramazi ako fliska? Dik

Jonathan.sk

...ta to sveter pre extremných lezcov, ne pre východňárov.

Mrnka

preboha..tak ta cena mi tiez vyrazila dych:-(

Vonkreuz

Testoval a vlastně stále testuji a užívám podobnou bundu/sveter od SirJoseph - novinkový model Apron (byl ukázaný zde na hikingu na fotkách z ISPO 2011). Moje závěry jsou podobné jako autorovi - není to plnohodnotná páperka, ale jako izolace pod bundu, nebo na bundu na vršku kopce je výborná. Nebo ranní vaření čaje na jaře. Jsem s ní nadmíru spokojen. Díky ní spím v 300g páperovém spacáku od začátku března/marca. Jen velikost je jaksi lépe padnoucí než od Yeti - na 186cm výšky je velikost L. Peří je v ní 125g, hmotnost si z hlavy nepamatuji a parametry mám v jiném počítači. A cena je přece jen přijatelnější - cca 150€ na krámě.

Misjak

vonkreuz, prosím Ťa, aký máš 300 g spacák? Poteší, keď napíšeš aj viac info a skúsenosti. Ďakujem.

Vonkreuz

Používám už rok spacák Deuter TrekLite 300, kupované v HUDYsportu. Moje zkušenosti najdeš na webu outdoorforum.cz/search.php?ke…. Používám ho i v kombinaci s SirJoseph Rimo 850 jako takový double attack spacák, ikdyž se musím přiznat, že vlastně taková kosa abych to udělal ještě nebyla. Ale frajerce už jsem ho na to půjčoval (600g páperia od MountainHardwear + 300g páperia od Deuteru).

Misjak

Vdaka, len si ma trochu namotal, som myslel, ze celkova hmotnost je 300 g a to len samotne perie ja tolko. Ale aj 900 s takým vykonom je super, urcite budes nadalej spokojny.

Vonkreuz

Omlouvám se za dezinformaci, nebyl to záměr :-/ Vím o celkovo 400g péřáku - Mountain Equipment Solo bag (125g peří) z jejich řady Helium. Ale to už je i na mně dost úlet. A spokojený to já jsem.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum