Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nízkotatranská stíhačka 2011

Diskusná téma K článku: Nízkotatranská stíhačka 2011

Druhý ročník Nízkotatranskej stíhačky je za nami a tak môžeme rekapitulovať. V prvom rade oceňujeme odhodlanie všetkých účastníkov, ktorí sa postavili na štart najdlhších a najťažších vytrvalostných pretekov v horskom behu na Slovensku, s dĺžkou 98,8 km a celkovým stúpaním 5475 metrov.

Mato wocelar

caffte...dakujeme za udene ostiepky a v cieli aj udene tela...na buduci rok vynechavame.

Branisko

Velka vdaka organizatorom -kazdy rok sa akcia posuva o velky kus k lepsiemu! Aj niektore "velke" preteky by mohli zavidiet uroven organizacie.
Osobitne chcem podakovat este pohostinstvu Komunal v Telgarte za kratky, ale neopakovatelny a intenzivny zazitok pri malej BB kole.

Peter61

Prajem tomu panovi z Hiadelskeho s. skore uzdravenie a vela kopcov. Pytal som sa aj preto, ze sa mi zdalo divne s tym kolesovozikom - po vysvetleni predpokladam, ze ho za chvilku doviezli k landroveru.
btw. v dec. 2009 sme daco take zazili na Cervenci. Landrover dorazil az k chate a postihnuty dosiel do auta sam. O tyzden uz vraj sedel s kamaratmi v osviezovni :-)
odvtedy nosim v lekarnicke nitroglycerin.

Vrana

Hlboka poklona vsetkym co dosli do ciela. Ste fakt namakani.

Vladimir Popluhar

Samozrejme všetkým čo sa na to dali gratulujem, už len ta odvaha dať sa na to stojí za gratuláciu.

Vladimir Popluhar

Vidím, že mám v porote známeho - s takou protekciou by sme sa mohli s Tonom prihlásiť nabudúci rok :-))))

Sona

Tak som volala s kontrolou z Hiadelskeho sedla, slo o rodinnych prislusnikov jedneho z pretekarov. Kontrola im pomohla zavolat lokalnu HZS a poskytla termofoliu a potom uz horskaci pana osetrili a odniesli.

Peter61

Sona, Bacaardi: Hiadelske s. zachranka : mne to podla fotiek s bleskom vychadza (prvi pretekari 20:14 posledny hlasenie tuto je 2:50, potom sli este dalsie timy), ze kontrola bola pri tom hzs.sk/?lang=sk&site=arc…

Sona

Tazko povedat, kedze ja som tento rok nebola na mieste a nevidela pretekarov face to face. Pochybujem ale, ze niektore zo zmiesanych druzstiev by slo dalej na vlastnu past. Odhliadnuc od toho, ze sa to nemoze, sme ani nenaplnili kvotu postupujucich zmiesanyh druzstiev. Mohlo ist 7 a slo len 6 - ostatni bud nestihali limit, alebo odstupili na Certovici. Neverim, ze by sa nasledne takto fyzicky vycerpane timy rozhodli ist dalej mimo pretekov. Kazdopadne sa niekto z kontrol, kto je uz doma, moze pozriet na fotky, ci ich pozna.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov