Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Medvedí les ll.

Daulagiri

Ahoj Janka, tak ja som tu nebol už celé roky. Musím sa sem niekedy zas vrátiť. Som rád že sa vám páčilo.

Jantaara

Čau Maťo. Boli sme na Flochovej prednedávnom, je to tam parádne. Tie staré polorozpadnuté jarabiny...nikde som podobné nevidela.

Daulagiri

Díky za ohlasy, Jánošíkovu kolkáreň som zatiaľ nenavštívil tak to neviem porovnať.
Čo sa týka Stolice tak tam ma to ťahá približne posledné 2-3 roky, pretože som predpokladal že by tam takýto "temný" les mohol byť. Som pevne rozhodnutý tento rok Stolicu konečne navštíviť. Medveďom zdar!

Misob

Veru mas pravdu, akurat v tej Fatre je chodnik viac vychodeny...
Mne to este pripomina vrchol Stolice (1476 m)...
... a naozaj paradne foto.

Kokso99

Tato fotka sa srasne podoba na usek Janosikova kolkaren Siprun(VELKA FATRA).

Funttomas

Zdravím fanúšikov „medveďova“ na Flochovej,
konečne sme na hikingu odhalili ďalší kút našej prírody. Napriek tomu, že Flochová je najvyšším bodom Kremnických vrchov mnoho ľudí priraďuje prvenstvo známejšej Suchej hore alias Kremnickej Skalke. A dobre tomu tak. Tým, že Flochová je ďaleko od civilizácie má svoje opustené čaro aké má máloktorý najvyšší bod v slovenských pohoriach. S pozdravom: skôr ako sa stretneme na Flochovej, tak tam stretneme medveďa ostáva
Funttomas.

Daulagiri

Áno aj ja takéto temné lesy môžem kedykoľvek a hocikoľko. Čo sa týka kvality fotky myslím že je len priemerná, ale reakcia potešila :-)

Rudo

Taketo obrazky ja mozem kedykolvek a hocikolko. Aj technicka kvalita sa blizi tym najlepsim tu ...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky