Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Turniansky hrad a Zádielska dolina

Diskusná téma K článku: Turniansky hrad a Zádielska dolina

O krásach východného Slovenska som sa z prvej ruky bližšie dozvedela až na vysokej škole, vďaka spolubývajúcej z Rožňavy. Najkrajším miestom Slovenského krasu pre mňa dodnes ostala Zádielska dolina s priľahlými planinami a zrúcaninou hradu nad mestečkom Turňa nad Bodvou, kam som sa prvý raz dostala v roku 2003.

Pio

K fotografii pod nazvom: "Hádajte, kto som?" odpovedam: "Som Hlaváčik jarný".

Peter61

pardon:
.. z planiny ZARAMOVANA stenami doliny....

Kofoluska

Jo ta cementaren je tam priserna. Nadhera vsade okolo teba a potom sok.

Sona

Aj ja by som sa castejsie, keby to nebolo tak daleko. Pre nas zapadniarov to je uz lepsie potom aspon na tyzden. Doteraz som tam bola dva vikendy a veru tie presuny okolo toho boli dost unavne.

Peter61

Martina, dobra je aj botanizujucejsia verzia tury z Medzeva cez Jelení vrch. Na luke pod vrcholom kopca byva aj v maji závej snehu a su tam snezienky.
Akurat tej vodky by sa vam mozno uz neuslo :-)

Kofoluska

Sona jo s tym cestovanim je to "o hubu", ked ideme tym smerom, vzdy aspon na par dni. Na stastie som kedysi pracovala v KE a mam tam kopec znamych, takze sa to celkom da. :)

Peter hm, a vies ze naposledy veru nebola vodka ale tusim stara myslivecka? Normalne som bola sklamana :D. Inak je to celkom zabava, stretnut sa fakt taka velka partia aj s deckami a - hlavne ked vedla teba ide tak 13-rocna pubertacka, ktora ti stale opakuje "ja umriem, ja umriem..." ked som jej vytkla, ze stale len slubuje, zrazu bolo ticho :D

Kofoluska

Ziada sa mi napisat nieco velmi sproste :D Ale nie neumrela :D Len nevedela, ako na to zareagovat a tak radsej ostala ticho :D :D :D potom tusim zacala na radu niekoho dalsieho ratat vyskove metre na zaklade krokov, ktore urobila.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma