Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Turniansky hrad a Zádielska dolina

Diskusná téma K článku: Turniansky hrad a Zádielska dolina

O krásach východného Slovenska som sa z prvej ruky bližšie dozvedela až na vysokej škole, vďaka spolubývajúcej z Rožňavy. Najkrajším miestom Slovenského krasu pre mňa dodnes ostala Zádielska dolina s priľahlými planinami a zrúcaninou hradu nad mestečkom Turňa nad Bodvou, kam som sa prvý raz dostala v roku 2003.

Kofoluska

Ziada sa mi napisat nieco velmi sproste :D Ale nie neumrela :D Len nevedela, ako na to zareagovat a tak radsej ostala ticho :D :D :D potom tusim zacala na radu niekoho dalsieho ratat vyskove metre na zaklade krokov, ktore urobila.

Kofoluska

Sona jo s tym cestovanim je to "o hubu", ked ideme tym smerom, vzdy aspon na par dni. Na stastie som kedysi pracovala v KE a mam tam kopec znamych, takze sa to celkom da. :)

Peter hm, a vies ze naposledy veru nebola vodka ale tusim stara myslivecka? Normalne som bola sklamana :D. Inak je to celkom zabava, stretnut sa fakt taka velka partia aj s deckami a - hlavne ked vedla teba ide tak 13-rocna pubertacka, ktora ti stale opakuje "ja umriem, ja umriem..." ked som jej vytkla, ze stale len slubuje, zrazu bolo ticho :D

Peter61

Martina, dobra je aj botanizujucejsia verzia tury z Medzeva cez Jelení vrch. Na luke pod vrcholom kopca byva aj v maji závej snehu a su tam snezienky.
Akurat tej vodky by sa vam mozno uz neuslo :-)

Sona

Aj ja by som sa castejsie, keby to nebolo tak daleko. Pre nas zapadniarov to je uz lepsie potom aspon na tyzden. Doteraz som tam bola dva vikendy a veru tie presuny okolo toho boli dost unavne.

Kofoluska

Jo ta cementaren je tam priserna. Nadhera vsade okolo teba a potom sok.

Peter61

pardon:
.. z planiny ZARAMOVANA stenami doliny....

Pio

K fotografii pod nazvom: "Hádajte, kto som?" odpovedam: "Som Hlaváčik jarný".

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma