Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Sada DD Camping Hammock, Sleeve a Tarp

Martin Sally Šípoš

PRIma - Veľmi ma teší, že DD camping dobre poslúžil. Prajem veľa príjemne strávených nocí. Ak si správne spomínam - šli ste tam motorkami? Aká bola cesta?

PRIma

Hamaka model DD Camping Hammock otestovaná na dovolenke - cez den super "gauc" medzi borovicami s vyhladom na more, v noci pohodlny noclah. Hamaka objednana cez doprirody.sk, vyzdvihnuta v ten isty den popoludni, ocenujem promptnu reakciu obchodu.

Mpaspid

Ja som kupil paradnu "vreckovu" cestovatelsku siet LASIESTA na shope relaxan.sk$ret a pri beznom cestovani po europe sa mi osvedcila.

Jauzneviemcotunapisat

Zdravim, chcel by som upozornit na gramaticku chybu. Hned v prvom odseku, ktory sa zobrazuje aj na hlavnej stranke, je v slove najmä miesto ä pismeno e.

Maclab

Proti komarom je model Frontline so sietkou proti komarom. Alebo ja sa jednoducho zapnem medzi dve vrstvy a komare na mna nejdu. Teraz tu uz rozpravam ako predajca z teleshopingu, ale je to tak.

Fussende

celkom elegantne riesenie, ale oproti stanu to ma nevyhodu. co ked budu lietat komare? clovek by musel byt tak opity ze mu to je jedno, alebo pribalit repelent.

MatusM

Málokedy si testy čítam :o) Ale toto sa mi veľmi páči.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov