Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nohavice Pinguin Alpin

Majky

Pre Ladislava - autora clanku:
Uvedene nohavice sa mi podarilo zohnat v ciernom prevedeni v predajni BIKESERVIS Povazska Bystrica. Info o predajni je uvedene aj na Vasom webe.

Simon

Pri Tavaspote je uvedeny len mail, ale oni maju aj webstranku tavasport.sk/ mali by ste to opravit :)

Nage

Ja mam tie celorozopinacie (cierne). Zatial mozem vyjadrit iba spokojnost, sedia vyborne, dotiahnute do detailov (dobre je vymysleny snehovy navlek v spodnej casti). Rozopinanie po celej dlzke som casto vyuzival pre zlepsenie odvetrania. Je dobre, ze suchy zips nie je po celej dlzke bocneho zipsu, ale iba na niekolkych miestach - umoznuje tak uz spominane odvetranie. Subjektivne sa mi tieto nohavice zdaju pomerne lahke a nepotim sa v nich prilis. Odporucam.

Bruno

robia sa v dvoch prevedeniach S a L (pozor nie velkost). Typ L su celorozopinacie po bokoch a len o nieco drahsie. Spokojnost 100%

Majky

Uvedene nohavice pouzivam viac ako rok. Absolvoval som s nimi beznu turistiku, vysokohorsku turistiku, lezenie po via ferratach, ci v lete alebo v zime, v kombinacii s termopradlom alebo len na hole nohy a mozem vyjadrit velku spokojnost. Vyborny strih, perfektne "pasuju", nenarocna udrzba /staci vyplakat vo vlaznej vode/, velke vrecka, nepotim sa v nich. Co sa tyka nepremokavosti, nemam ich odskusane v silnom dazdi /vyrobca udava 20000 mm vodny stlpec/, doteraz som mal stastie na "fajn" /dufam, ze aj nadalej :-)/ pocasie, ak dazd, tak len taky slabsi a voda pekne stekala po tkanine. Za cenu cca 3500-3900 /ako kde/ Skk je to vyborny pomer cena/vykon.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum