Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chata Skalka

Diskusná téma K článku: Chata Skalka

Tohtoročnú Veľkú noc sme strávili na pomedzí Slovenska, Českej republiky a Poľska, v Západných Beskydoch - Moravsko-sliezskych Beskydoch. Ubytovaní sme boli na Chate Skalka, ktorú vlastní miestny odbor Klubu českých turistov. Keďže z tohto kúta nemáme v databáze žiadne možnosti na prenocovanie, prinášame vám o tejto chate bližšie informácie.

Mato

Boli sme tu ubytovany z 29.04. na 30.04.2016. Jednalo sa o vacsiu skupinu. Veceru mali prichystanu presne nacas, ranajky nam pripravili na 06:30 napriek tomu, ze sa podavaju az o 08:00, zaco velmi pekne dakujeme. Osobne som nenasiel ziadne negativa, ale ani som sa ich nesnazil hladat.

Muki

Viděl jsem inzerát na další pronájem chaty,a nevím,nevím.Marek byl dobrý,snažil se,já jsem s ním válčil spíše za dřívější ranní otevírání,např. v zimě na běžkách,také sehnat dnes dobrou číšnici asi není tak jednoduché.Je to vše tedy i trochu o štěstí,držme chatařům palce.Občas se prostě nějaká nepříjemnost přihodí,nenechme se kvůli tomu srazit z nohou.Veřme,že každý z nás hraje jak nejlíp s kartama,které pro život dostal.Když my,milovníci hor se nedomluvíme,tak kdo tedy?

Marcel.c

Vazeny pan chatar, nekomentujem situaciu, komentujem Vase nepatricne vyjadrenie sa, ci skor utok zo zaciatku diskusie.
Co sa tyka incidentu, pouzil som slovne spojenie "Ak ta negativna skusenost bola pravdiva", preto, laskavo, neprekrucajte vyznam toho, co som napisal.

Rc

merhorn, problem bol v tom, ze ten chleba nam chceli zvlast nauctovat aj ked povodne bol v cene s klobasou spolu. ich vyjadrenie bolo take, ze pri okienku zvlast sa za chleba plati, neplati sa iba ak sa objednava spolu napr. s klobasou. dokonca si nechceli ani priznat, ze nam ten chleba zabudli priniest. nakoniec som im ten chleba aj tak zaplatil, nemal som uz chut sa tam s nimi dohadovat. niekto zo sory za mnou este utrusil, ze no tak vidim, keby som ho zaplatil hned, nebol by som tolko zdrzoval...

Sona

Ostatne bolo vsetko v poriadku, preto sme aj chatu zaradili do nasich clankov ako tip pre turistov. Pan Plinta, zelam Vam, nech sa Vam dobre dari na novom mieste.

Marek Plinta

Paní Mäkká, tak třikrát je trapné, to jsem nevěděl a omlouvám se. Marceli vy jste tu tehdy nebyl, tak to raději nekomentujte. I já bývám často host a znám Vámi uvedené příklady. Končíme tady, protože po sedmi letech nechceme útulné a oblíbené místo proměnit v klubovnu na paření jak nás nutí jedni z majitelů. Jen mi přišlo líto, že jsme vás nedokázali nechat odejít 100% spokojené jako ostatní tehdy. Nicméně nemyslel jsem to nějak zle. Mějte se krásně.

KarolM

V článku tohto charakteru (popis zariadenia) by sa ojedinelé subjektívne skúsenosti a dojmy (pozitívne či negatívne) nemali uvádzať. Vytvára sa tým všeobecný dojem, ktorý nemusí byť objektívny. Takéto názory a skúsenosti patria do diskusie. Iné je v prípade opakovanej skúsenosti.

Pabloo

komicko socialistická v ľúbozvučnej češtine:)))

Marcel.c

Reakcia chatara mi pride komicko-socialisticka. Ak personal nestiha, je bud lenivy, neschopny alebo je ho nedostatok na pocet hosti. Za vsetky tri alternativy zodpoveda chatar, nie host. A poziadavka, aby sa host vyzuril hned na mieste a nesiril sa dalej o negativnej skusenosti je tiez podivna. Ak ta negativna skusenost bola pravdiva, je len dobre, ak sa to vopred dozvie co najsirsie auditorium, prispeje to bud k skvalitneniu sluzieb alebo skrachovaniu podniku. Siroka verejnost na tom len ziska, a to je podstatne.

Sona

To pecivo sme si boli pytat najmenej trikrat a neslo o najvacsi stol, ale o klasicky pre 6 osob, kde sme sedavali vacsinou. Nepokladali sme za podstatne to riesit pri odchode. Tento clanok ani nie je ziadna kriticka recenzia, ale proste informacny tip pre turistov, kde sme sa snazili popisat vsetko podstatne tykajuce sa chaty, ako sme to pocas nasho pobytu vnimali - ci uz moznosti ubytovania, vybavenia, a nase dojmy z pobytu.

Merhorn

Co ja viem, ist si vypytat napr pecivo ak zabudnu rc mi nepride nic hrozne, nehovorim, ze je to idealne, ale asi by si to nemal tak dramatizovat :)
K ostatnemu sa nevyjadrujem, nebol som tam...

Rc

nuz to ze je neprijemna obsluha este neznamena, ze musia byt neprijemni aj hostia. co sa tyka toho chleba, z pohladu obsluhy sa to sice zda ako banalita, ale z pohladu zakaznika to zvykne byt dost neprijemna zalezitost. zazil som na jednej chate, ze mi ku klobase tiez zabudli nejako dodat pecivo a kedze klobasa bez peciva nie je ono, musel som si ho ist "vyzobrat" k okienku extra. bol to dost neprijemny zazitok, najma potom ked som sa otocil a pozeralo na mna asi 20 parov oci tak, akoby som ziadal k tej klobase dve originalne flase sampusu z francuzska...

Marek Plinta

Dobrý den, paní Mäkká, mrzí mě, že pokud jste nebyla spokojená neřekla jste to hned. Odjíždíte s díky a pak to vyblijete na internet, s prominutím. Jak jste si určitě musela všimnout, nebyli jste na chatě jen vy dva. Vždy se snažíme vyjít vstříc všem svým hostům a prostě velká skupina sedí u největšího stolu. Za obrovský problém s nedoneseným chlebe se hluboce omlouvám, to musí pokazit celý den. Byli jste oba moc příjemní, proto mě komentář šokuje. Hezký den a budeme se snažit.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum