Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Aký má výhľad Slemä

Diskusná téma K fotke: Aký má výhľad Slemä

Netušili sme, že aj Slemä dokáže poskytnúť fajn výhľady. Ďumbier a Chopok ako na dlani, pod nimi vyklčovaná Jánska dolina.. a na samotnom kopci ako bonus trosky padnutého lietadla. Návštevu jednoznačne odporúčame! :)

Lubo

Adush,
v PS to robim pomocou nastroja selective color a azurovu trochu potlacim. Da sa to, s trochou citu, aj pomocou color balance, popripade aj hue/saturation/brigthness.
P.S. ty uz robis s LR a nie so Zonerom?

Phalike

Modra je dobra, teda aspon kedysi sa tak vravelo :), uz ste treti s okruhu znamych co boli v poslednych dvoch tyzdnoch na Slame a Ohnisti tak som sa z tolkych fotiek riadne namotal na tieto konciny, takze dik za motivaciu.

Adushka

Lubo, hej, cakala som, kto mi to napise :) Uprimne, ja tu modru v lightroome odstranovat neviem, resp. este som na to neprisla.

Lubo

Adush, pekna kompo aj farebnost. Trochu by som vsak v tienoch stiahol saturaciu azurovej.

MatusM

Salaš je stále v dobrej kondícií, ale pri daždi musí riadne zatekať.

Pafi
Raz, možno niekedy v 95-tom, sme boli s kamarátmi na vrcholu a bola tam aj vrcholová kniha. Neviem, či je to vhodné, ale zaujal nás tam zápis jednej dvojice: Po výstupu na Slemä, chcel som nechať semä, ale už nevládzem. Ivan a Klárika. Vďaka za pripomenutie tohto krásneho miesta! Salaš na Ohništianskej poľane stále stojí? -)
Sona

Parada - nam na Ohnisti aj Slema prsalo :) takze vdaka.

Adushka

Rado, mas pravdu veru :( aj pri pohlade vyrubane svahy Rovnej hole mi bolo do placu :(

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Daulagiri k fotke: Machovou alejou Minulý rok som tadiaľto schádzal na bajku, po búrkach bola cesta vymletá a nie úplne vhodná, ale zvládol som :-)

nová téma