Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chodník Janka Bojmíra na Tlstú

Diskusná téma K článku: Chodník Janka Bojmíra na Tlstú

Po návšteve rokliny Ysperklamm v Rakúsku, ktorá mi pripomenula rodný Turiec, som doma vyhrabala mapu Veľkej Fatry a začala premýšľať, kam vyraziť. Masív Tlstej som vídala vždy, keď sme šli navštíviť mamu na jej chalupu do Ivančinej a Gader bol od detstva mojou srdcovkou. Nebolo mi treba dlho premýšľať – výstup na Tlstú cez Mažarnú, a ak počasie dovolí, tak aj prechod z Tlstej na Ostrú a Juriašovou a Blatnickou dolinou nazad k chatovej osade Gader.

Kofoluska

Tak veru kamzikov sme videli len na fotkach z trasy. Ked sme tam boli, asi na nich bolo prilis hlucno a privela ludi..:) O medvedoch v tej lokalite viem, vsimla som si aj osuchane stromy, ale tym pre nas ich pritomnost zacala aj skoncila, nevideli sme nijakeho.

Lapaj

Dudo, o kamzíkoch pri Mažarnej viem (v zime som tam jedného videl), ale medveď? :O) samozrejme nahoď fotku!;-) ja si totiž hodím okolo, ale aj vo vnútri Mažarnej, ako by sa nechumelilo.... :)

Dudo

Ak by sa leto nevrátilo - nevadí, do galérie môžem dodať fotky kamzíkov, a prípadne aj toho medvedíka, čo sa motá okolo Mažarnej (:-)).

Kofoluska

Ja dufam, ze sa este vrati babie leto a prejdeme celu trasu aj s Ostrou niekedy teraz v oktobri. Je tam nadherne. :)

Ondrejk

Celu trasu aj s Tlstu,Baglov vrch aj Ostru sme sli tento rok ale z opacneho smeru.Odporucam

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov