Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Smoke on the water

Mato_d

Booože, koľko podradnej komercie pokope... Ale fotka celkom ujde ;)

Meky

Suco máš moje sympatie :) Ale ja som sa tiež už utiahol ku "klasike",ale Obituary si vždy rád fucknem do sluchátiek :-)

Suco

A k fotke som zabudol... kua Laco si ma ňou nasral... parádny záber Uncle úplne že parádny.. keď s tebou budem potľapkám ťa po pleci, zdvihnem palec a poviem ti Good Job ako to robili naši šikmáči miesto vyplatenia prémií :-)))

Suco

Meky pekne... na tom čo počúva Laco som vyrástol... hlavne na Rainbow a Black Sabbath neskôr som presedlal na veci typu Cannibal Corpse, Napalm Death, Hypocrisy či moje naj Obituary :-)))))

UNCLE LACO

Rastík, pamätám. Radi sme dráždili extrémom učiteľský zbor. Topánky v štýle KISS - 10cm podrážka mala neskutočný účinok ako dráždidlo. Kam sa hrabe viagra. Riaditeľa gympla to našpanovalo na giganta! :-)))

Meky

Laci,keď im to nič nehovorí-treba pritvrdiť:Sodom,Kreator,Destruction,alebo Napalm Death :-) A až potom Run To The Hills...hehe

UNCLE LACO

Dalo, mne Ti furt tatko hovoril, vraj s vekom príde umiernenosť a vraj aj ľudofky budem ... Nuž mýliť sa je ľudské a mňa to nepustilo. Hard and heavy je strašná droga!

Rbr69

Laco, ani Teba to v skole neucili ... vtedy Ti to v skole priam zakazovali :)))

Tono

hehehe ... Laci, mne to daco veru reku hovori!!!

UNCLE LACO

Vám nič nehovorí Deep Purple? Ozzy Osbourne? Judas Priest? Ani Van Halen????
Bože, čo Vás v tej škole učia!?!?!?

Rbr69

... jiný název by jsem od hardrock Láďu nečekal ... Láďo ďík ...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok