Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Po stopách Ötziho I.

Diskusná téma K článku: Po stopách Ötziho I.

Dolina Niedertal v Ötztálskych Alpách ma uchvátila už pred rokom, ale počasie nám neumožnilo zotrvať v nej dlhšie ako niekoľko hodín. Odvtedy mi prakticky neustále vŕtala v hlave, ani neviem spočítať, koľkokrát som sa pozeral do mapy a plánoval výstupy v jej okolí. Krásna chata Martin-Busch-Hütte a najmä blízkosť pomerne ľahko dostupných trojtisícoviek vyvažovali pomerne veľkú vzdialenosť od Slovenska. V prvý septembrový deň sa konečne podarilo zladiť všetky faktory potrebné na tak ďalekú expedíciu a o ôsmej ráno opúšťa trojčlenná posádka Bratislavu s cieľom dedinka Vent v Ötztale.

Peter61

private, to bolo varovanie

(btw. skor Ti pasuje Connery ako Craig ?)

Private

Hmmm, kvoli 007 sa do hor nechodi... Monstra typu Skywalk a ine podobne atrakcie" ma skor odpudzuju, nez motivuju k navsteve stitu. Ale Gaislachkogl je uz aj tak dost scivilizovany, aspon lanovkari a restauracia zarobi este viac. Len aby to neinspirovalo u nas napriklad panov z J&T.

Choze

slušný výkon, ja by som si to rozdelil na dva dni ale ako sa hovorí "proti gustu žiaden dišputát", veľa šťastia na Wildspitze.

Doronenko

Similaun a Kreuzspitze som zmakol za 1 den. O 5 rano som vyrazil z Ventu, dalej Martin-Busch-Hütte, Kreuzspitze, znovu Martin-Busch-Hütte, Marzellkamm, Similaun, znovu Martin-Busch-Hütte a konecne Vent. Ked som sa vratil do Ventu uz bola tma. Chystam sa tam vratit a pozriet Wildspitze.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma