Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Trnavská stovka

Bulat

pardon, chyba - pred kamenolomom sa odnáča samozrejme doľava !

Bulat

odchylky od červenej značky su na niekolkych miestach - zvyknu sa obchadzať Taricové skaly - po lesnej ceste cez oboru. Za Brezinkami sa nejde po červenej hrebeňom Zárub, ale ideš po asfaltke na Bukovú /v krčme býva kontrola/ a potom pokračuješ po hlavnej ceste smerom na Trstín, tesne pred kameňolomom odbočíš doprava do rekreačnej oblasti a tu pomedzi chaty už szase po značke smerom na Rakovú. Z Dobrej vody na Brezovu sa zvykne chodit mimo značky- po asfaltovej ceste, nič ti ale nebrani ist lesom po červenej....

Kojdi

Poopravil by som tu trasu co dal Lubo. Z
Bukovej sa nejde na Rozbehy, ale pokracuje sa po asfaltke a pred kamenolomom sa opat napojis na cervenu. Potom z Dobrej Vody som si neni isty ci sa ide po modrej. Ja som isiel po cervenej. Vyznacena vsak bola asfaltka a ta sa myslim nachadza medi modrou a cervenou.

Lubo

Nuz, katalog tras je vo vyvoji :-)
Bude k dispozicii uz coskoro...

PeterNR

Používam Chrome a IE9.
V chrome je trasa podivne posunutá: ipernity.com/…/13871590
V IE9 sa ani neotvorí, vraj "stránky nie sú momentálne v IE podporované...".
Ľubo ďakujem aj Tebe. Ako prvé som sa pozrel do katalógu trás, či tam náhodou nie je, ale nevidel som ju tam...

Lenrob

Peto, neviem co mas posunute, u mna je to ok. Skus si pripadne stiahnut gpx subor (priamo tam mas link). V podstate cele po cervenej - podaktori si to skracuju pri taricovych skalach - idu cez oboru. A par rokov sa uz neide povodny variant cez Zaruby, ale pred odbockou na Ostry kamen sa ide rovno do Bukovej..., ale myslim, ze ked si pozries tu lajnu, tak moc nemas kde pobludit. Ak si stiahnes GPX mozes ho skusit naimportovat priamo v hiking-u do map. Mozno aj tam najdes gpx trasu.

PeterNR

Dik za tip. Prečo je trasa posunutá oproti mape? Mám dačo blbo nastavené v prehliadači?
Zaujíma ma hlavne priebeh trasy TT100 pri obchádzkach, t.j. odklone od značky, predpokladám že v teréne to mimo termínu akcie nie je nijako značené.

Lenrob

Skor by som sa spolahol na klasicku mapu. Skor to dostanes do hlavy, ako pri spoliehani sa na gps, aj ked... kde sa tam da zabludit? t100.freemap.sk/#p=48.4066|17.32045|10|T

PeterNR

Ahojte, potrebujem trasu priebehu TT100 do GPS, má dakto? Chcel by som si trasu prejsť v zime na viac krát v rámci prípravy na TT100. Ďakujem.
Peter

PeterMK

Uff 15 hodin? To je velmi rychle na mna, budem rad , ked sa mi to podari dat za 20 hodin, ak vobec.

Vladoravinger

Ahojte, je to niekto, kto aktualne aspiruje na cas okolo +/-15 hodin? Rad sa pridam.

Horwar

Všetkých ne, dokonca baba ho trhla, pche.... -))

Alpanista

a este k tym vysledkom. je mi jasne ze to je uplne jedno ake a ci vobec su nejake vysledky. len ked uz si niekto da tu robotu spravit nejaku statistiku a vypustit ju do eteru, tak by mala mat nejaku vypovednu hodnotu. urcite sa neda porovnavat vykon chodcov a cyklistov. a ked uz ich teda hadzeme do jedneho vreca tak aspon v spravnom poradi a case. ved Rene predbehol aj uplne vsetkych cyklistov.

Alpanista

caf andrej. videl som ta dole v pezinku pri zumbergu. som myslel ze si to zabalil. gratulujem k dobremu casu. mne sa tiez pacila trat. teda tych 15 km co som nepoznal som si presiel. zvysok uz poznam naspamat.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov