Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ponitrianska stovka 2011

Sona

Tak ja som si dovolila zmenit narocnost na stupen 5, myslim, ze to je vystiznejsie. Jaro, klobuk dole. Na buduci rok Ta ocakavame medzi ucastnikmi Nizkotatranskej stihacky :)

Johnnyy

Naspäť k téme :). Ja sa teším, že som sa dozvedel, že hrad, ktorý som vždy volal Gýmeš má aj slovenský názov Jelenec, určite to niekomu neznalému spomeniem, keď pôjdeme okolo. Taktiež ma Jaro udivila (pri prvom 100-vkovom reporte) slovenská forma tvojho priezviska, pretože som sa s tým predtým nestretol...a tým to pre mňa hasne a ďalej sa nad tým zbytočne nezamýšľam a nerozoberám to. Nechápem, prečo tu slovíčkarite a navážate sa do seba kvôli malichernostiam. To je zas môj názor, nechcem robiť sudcu, strieľajte po sebe kľudne ďalej.
Obtiažnosť 100-vky je tiež dosť subjektívny pojem, veľa záleží od momentálnej pohody šlapača + 76 iných minifaktorov :). Áno, NTS som absolvoval prvé dva ročníky, dokonca vždy až do cieľa a je to bez diskusie to najťažšie, čo slovenská scéna ponúka. Zvyšok sú tak trochu "brnkačky", takže si dovoľujem zaradiť P-100 hneď za NTS. Určite sa mi pôjde lepšie o rok, keď si budem pamätať trasu a vyhnem sa pár tohtoročným kufrom. Pre trpezlivých (čo dočítali až sem), aby som nebol nespravodlivý, existuje aj pilotný projekt Kysuckej 100-vky (ktorý sa, dúfam dožije aj pokračovania), ale ten vzhľadom na dobu konania (január) môže pri nepriaznivých poveternostných podmienkach tromfnúť obtiažnosťou aj NTS-ku. Toľko k téme aj mimo témy :)))

Martin Štefko

Veľmi dobre popísané trápenie. Čítalo sa to jedna radosť, vďaka autorovi :)

Airbilly

Super clanok, trasu poznam. Okrem Vtacniku-Handlova a tento rok som si netrufol. Snad buduci.

Green

pekne napisane, absolvoval som tuto stovku a mne profilovo vyhovovala a vyhnut sa zbytocnemu zdrzaniu v Handlovej tak to stihnem do 21.hod niektroe useky som poznal ine nie ale znacenie bolo dobre, a vdaka patri aj organizatorom a ak bude cas tak preco si tuto stovku nezopakovat

Priesil

Jaro dodatočne gratulujem k absolvovaní P100. Verím že organizátorom sa podarí vychytať muchy a o rok to bude iste lepšie. Mne sa veľmi páčilo. Bola to moja prvá stovečka za 20 : 05. Tak som aj šetril silami aby som vydržal. Osobne by som skôr volil opačný smer Handlová – Nitra a vyhol sa tak nočnému Vtáčniku na dosť rozbitých lesných cestách. Ale to je len môj názor. Dúfam že o rok príde viac účastníkov a počasia bude objednané také isté ako tento rok ?

BAMI

Johnnyy myslím že kysucká stovka sa posúva na prvý marcový víkend

Pete.Green

tak uz zajtra startuje prvy rocnik a vyzera to na velke startovne pole cez 100 dialoplazov tak uz len uspesne absolvovanie a hadam to dam do 20.hod ;)

Tomaash

urcite to pojde, ved na javornickej stovke to slo v dost zlych podmienkach s prehladom ;-) vidime sa rano v nitre...

Dinoboy

Prajem vela sil, fyzickych aj psychickych! Pocko vyzera OK. Nocna cast cez Vtacnik bude pravdepodobne mrazivá. Nech sa akcia vydarí!

Jana T.

Tak, ako aj minulý rok, aj dnes sme ,,stretli" účastníkov medzi Veľkým Poľom a Penhýblom. Nech to šťastne dotiahnu do konca !!!

Pete.Green

pri prechode cez Vtacnik sprchlo ale ovela horsia bola mhla ktora sa drzala od Vtacnika takmer az na Gric co sposobilo 40.min kufor ale napokom sme to dali pod 20.hod a do ciela sme prisli 2:47, gratulujem vsetkym co to dali

Bulat

totalne mlieko to bolo, viditelnosť tak meter- dva, miestami bol problém vidiet poriadne pod nohy v svetle čelovky :-) Inak Peťo, kde ste kufrovali ?

Pete.Green

zaujimave ze okolo vrchu Vtacnika :) a potom kusocek po ceste na Biely kamen, takze si to dal do Handlovej?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma