Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zamkovského chata

Jjano

Kua, čo keby ste sa témou vrátili k Zamkovského chate?

Bacaardi

honziku, ale nemozes sliezky betonovy sarkofag nazyvat horskou chatou:-).

Honza286

Ohledně cen - koukněte se na Sliezsky dom, uvádí, že v ceně pobytu jsou raňajky za 10 euro - to tam bude asi kaviár apod,:)

Chors

No podľa mna musí byť chatár aj alkoholik(inak sa to asi nedá zvládnuť)a to neviem či Bacardi je. Ale možno ho zobrať na pár víkendov na školenie na Horehron... :-)

Martiny suche:)

Re: bacardi
Pocuvaj chlapce ty si riadny neurotik aj agresivny a vulgarny a tazky bizzman so svetovymi skusenostami. S teba by bol idealny CHATAR v Tatroch. Hahaha

Mountain

Pred 3mi tyzdnami som spal 2 noci na zamke 12€ ubytko/noc ,v sezone 18, malo ludi fajn atmosfera, prvy vecer tam bola partia zabavnych turistov z BA/BB ...skoda ze som bol rozbity na sracky,nebolo mi do reci po 14hod ture..tymto ich pozdravujem :) druhy vecer spravili chalani vyborne cestoviny s hribami,maskom a kapustou padlo na uzitok.dakujem.ceny som neriesil, pivo a caj som exol za okamih. pocasie bolo peckove, 4stity za 3dni.stacilo mi. horezdar!

Vrana

2 tono: skoro vsetko cenovy priemer, skor lacnejsie veci, ziaden luxus. A este okuliare (tie stali hroznu palku) som zabudol zaratat ;-)

FunTTomas

Už je tu vyjadrovanie názorov o kadečom, ale nie o Zamkovského chate. Vyzývam diskutujúcich, aby sa vyjadrovali k téme chaty.

Tono

Teda chcel som napisat "na beznu turistiku (celorocne) po Slovensku a po znackach". Aby som bol presny.

Tono

Vrana, veruze som ratal skor ako som napisal. Vychadza mi to do 650 Euro, nemam navleky a cepin. Tak asi preto sa mi to zda vela na beznu turistiku po znackach.

Pinciotti

Nemusel si to takto na plnu hubu napisat, zacal som ratat a je to depresivne :( Uz len dokupit bivakovaci pytel a mozem dat vypoved a chodit na tury na plny uvazok :)

Vrana

2 tono: len tak zo srandy zacni ratat. Topanky, ponozky, pradlo, rolak, nohavice, vesta, bunda, 2 x ciapka, rukavice, navleky, ruksak, macky, cepin, prilba, termoska, celovka, nozik, .... Kolko naratas?

Tono

Hmmm... to teda mate uz inu vybavu za tisic a viac Eur!

MichaelS

To vrana ... myslel jsem to spíše obecně, nicméně zejména při tůře s prcky, nebo pro starší lidi (taky jimi budeme), se z půl hodiny může stát lehce hodina, která je už u těchto kategorií celkem znát, hlavně když je hnusně.

Nicméně opakuji, v životě by mě nenapadlo nadávat někomu jen za to, jaké má ceny. Je to plně jeho právo. Na druhé straně je zase právo ostatních hodnotit, zda se jim ceny zdají odpovídající tomu, co je jim za ně poskytováno.

Co by mě fakt ale opravdu těžce vytočilo by byl ten celkem značný rozdíl, mezi očekávanými cenami (viz. web) a Soňou nastíněnou realitou.

Vrana

2 Bacaardi: precitaj si co som rano pisal k jednej Alpskej chate ;-)

K vystroji. Neviem kolko si usetril na bunde, ale to je jedno. Ked mam na sebe a so sebou haraburdie za tisic a viac Eur, a to myslim, ze ma kazdy druhy z nas, tak neriesim ci caj stoji 1,30 Eura alebo 0,50 centov. Pride mi to nepodstatne.

To dolezite, preco chodime do hor je predsa niekde inde ako na chate.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov