Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Búda v Prednom sedle

Axel

V maji/juni pojdem hore s partiou cyklistov a nejake pifko v polke vyslapu im urcite padne vhod ;-)

FunTTomas

kralova chata: keď spustíte prevádzku, radi vás z redakcie Hikingu navštívime a bude nový aktuálny článok o objekte.

Kralova chata

Chcel by som reagovať ako gazda „budy“ na Prednom sedle. S kamošom sme sa pustili do rekonštrukcie budovy, ktorú by sme chceli sprevádzkovať ako horskú chatu prioritne na poskytnutie občerstvenia širokej turistickej a cyklistickej verejnosti s možnosťou núdzového prenocovania po dohode. Názov chaty zatiaľ vymýšľame a plánované otvorenie by malo byť niekedy v máji 2016?. Článok by sme radi zaktualizovali.

Lubo

Uz dlhsi cas ma Sprava NAPANTu vytipovany tento objekt, resp. lokalitu, ako moznu buducu utulnu/chatu s podobnym rezimom ako ma Durkova. Tak snad sa im niekoho podarilo najst a pojde o zlepsenie a nie zhorsenie moznosti pre turistov.

Axel

Vyzera to tak, ze buda asi dostala gazdu...
Pred budovou su nachystane palety s novymi porfix tvarnicami aj nejaky dalsi stavebny material. Zatial je to pristupne, ale je otazne dokedy.

Gustoh

Stav 9.5.2014 presne taky isty ako na fotkach od Daulagiriho.Nic nezmenene ani nepohnute....

MisoB

Aktuálny stav interiéru doplnený fotkami (č. 9 - 12) od daulagiriho.

Lubo

Jasne, posli foto a zaktualizujeme clanok.

Daulagiri

Zastavil som sa tu pri zostupe 31.1. a musím povedať že došlo k zmenám. Už sa dá dnu dostať aj dverami, lebo sú vytrhnuté a vnútri niekomu vadili steny, tak ich trochu zvalil a po podlahe sa povaľuje veľa tehál. Pri väčšom počte ľudí si bude treba upratať. Môžem poslať aj pár fotiek na aktualizáciu ak by bol záujem.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov