Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Snowdonia III. - Snowdon

Diskusná téma K článku: Snowdonia III. - Snowdon

Po zdolaní horského masívu Glyderau čaká našu medzinárodnú poľsko-slovenskú expedičnú skupinu druhá polovica túry, ktorou je plánovaný výstup na najvyššiu horu Walesu – Snowdon z horského priesmyku Pen-Y-Pas najjednoduchším spôsobom, a to trasou, ktorej hovoria Miner’s Track.

Matuskukura

a osporucam snowdon cez llanberis pass a tam na crib goch...

Eugen

Ahoj, medzi linkami pod clankom som uviedol jeden link na mapu, co som pouzival ja, je to presne mapa OS...v mierke az 1:25000, velmi dobre sa s nou pracuje...link: streetmap.co.uk/map.srf?X=263…

Lubo

Ja tam take polozky vobec nemam.
Mozno je to dostupne iba v UK.

Matuskukura

btw.. najkrajsi na snowdonii je tryfan - north face .. nech si vravi kto chce a co chce :D:D

Matuskukura

neklikaj na birds eye ale na to vedla toho .. ROAD..LONDON CITY,,,a potom je OS

Lubo

OS survey map mi to nechce ukazat. Som na Snowdonia National Park a mam tam len birds eye, aerial a road map.

Matuskukura

RADO ..... bing.com$ret ... tam klik na mapy a chod na uk.. ak si uz nad uk zoomuj a potom si to prepni na OS survey map ordnance survey map... to je ta volba ci chces satelit, mapu alebo os ... podrobne mapy aj s chodnikmi

Rado

Vďaka, budem pamätať, najskôr si musím niečo naštudovať aby som mohol mať konkrétne otázky, a potom sa prípadne ozvem.

Myslím, že aj samotná séria o Snowdonii mi už bola dosť nápomocná pre nadobudnutie lepšej predstavy o turistike v UK - napr. absencia značených trás. Predpokladám, že toto bude v Škótsku rovnaké. Aspoň viem, prečo som nebol schopný nájsť nejakú mapu podobnú tej z hikingu. :)

Eugen

Ahoj Rado, dakujem pekne. v maji minuleho roku sme absolvovali zaujimavu vht turu v okoli Ben Nevisu. Chcem sa tiez pustit do podobneho opisu, ale asi to potrva trochu. Ak by si potreboval nejake info, ozvi sa.

Rado

Krásne a pútavo popísané zážitky, celú sériu som doslova hltal! Tiež sa mi páči veľa užitočných informácií a linkov. Niečo podobné by ma potešilo o Škótskej vysočine, kam by som sa rád išiel pozrieť... idem si zatiaľ prečítať aspoň staršiu sériu z r. 2007 ktorá tu o Škótsku je.

Eugen

ahoj, budov, resp. ruin budov, tam je v tom udoli niekolko, dokonca tam ostalo po banikoch aj potrubie a prakticky aj cesta. Ak mas na mysli budovu, kto je na jednej fotke, tak o tej som sa docital, ze sluzila ako drvicka rudy.

Muro1

Inac zaujimalo ma co to za budova tam bola ked som tam bol takze sa tam tazila ruda kedysi ?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma