Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Útulňa Chotárna pod Mindžovou

Stanoo

mozem potvrdit ze ta utulna je fakt na vysokej urovni, a ten pristresok vonku s ohniskom uprostred je proste paradny, s mojou priatelkou sme si ho boli vyskusat a velmi si to pochvalujeme, a ten uzasny vyhlad ci uz z pristresku alebo z utulne je super,vrelo odporucam

Peter Miler

Skontrolované 21.10.2013. Prvý krát v živote som išiel okolo, tak som tam nakukol a mne sa to tak vidí, že toto je najkrajšia a najčistejšia útulňa na Slovensku. A ten výhľad! Až mi bolo ľúto, že som tam nespal...

Peter61

Samé dobré ňúzy:

  • prístrešok s grilom dokončený, aj keď staviteľ p.Novotný (ak som sa pomýlil, dalsie pivo je na mna !) je nespokojný a bude prerábať komín
  • červená značka z Hermanoviec. Vedie po polnych cestach pomedzi TTP a okolo dvoch krizov. Excellletne vyhlady na Cergov, Slanske v. , Branisko, Vys. Tatry.
    Prineste so sebou kopu dennej tlace, vhodnej na podpal, bo dajake expercy tarhaju papire s kroniki ! I harčičky na čaj a duritkovo pohariky mozece nechac.
Peter Miler

V žime dakedy po šviatkoch še tam chystam testovac sňežňice a tyž i zdyhac, ta doňešem novinky, bo v ňich chujoviny pišu, ta budze s čim podpaľovac. Pomaľučky davam dokopy članok, ta budze i utulňa spomenuta - to še rozumi :-)) Aľe šak Stano Ďurica ju fajňe spropagoval :-))
P.S. : Ňetarhajce kroniku, bo vas fras ulapi!!!

Peter61

Nebudz šaľeni a tote novinky nekupuj !
Peňeži daj rači na paľenku. I ľetaki z kauflandu su dobre, i na sušeňe topankoch. Lem tote hladke stranki viruc doma do kontajnera, bo ani ric še s nima neda vytrec.

Kajsi

Ta teraz na piatek še tam chystam, no ta donešem dajaky papir a ty Peťu vec už nemušiš. Abo jak chceš. A mam i PEPO doma veľo, ta vežňem a šturim dakdzi tam naj jest.

Peter Miler

Ta fest fajňe. Ta ja še ľen modľim, žeby veckaj dokto fšicko toto PEPO ňenadzigal do teho kozuba a ňezrobil z ňeho Véesžetku :-))

Peter61

Ta ja ňeznam. S PEPOM še tiž da urobic bordeľ.
Aľe furt je ľepši, jak benzin abo denaturak. Šak znaš, jak tonen spity Rus naľal benzin do ešusa a caly Prijut 11 zhorel ?

Peter61

pripíjam sa k ..." za tento svoj stavebný počin dostali už množstvo poďakovaní."http://presov.korzar.sme.sk/c/7051464/prirodne-krasy-bachurne-lakaju-turistov.html

Vevusa

Chcela by som sa opýtať, je útulňa vždy otvorená alebo si treba niekam dôjsť po kľúče ? diki

Damuska

Útulňu sme dnes navštívili na ceste z Hermanoviec, je krásna, príjemná a jednoducho...no, radosť sa tam zastaviť.
P.S. Nechali sme tam Pepa :D, novinky sme schasnovali na Magure.

Tomasz.

Pekne pohorie! Specialne sme prisli z Polska (po slovensky hovorim len tak tak) a isli sme v sobotu-nedelu 9-10.VIII chodnikmi: Vysny Slavkov - Buce - Mindzova - Lipovce - Lacnovsky kanon - Vysny Slavkov. Na turistickych chodnikoch - ani jeden turista.
Utulna pod Mindzovou - naopak - plna a funguje teraz ako chatova osada. Do utulne prichodia autami cele rodiny z malymi detmi. Boli sme dost prekvapeni, ked sme uvideli generator a elektriku.

Meno autora

vraj je uz chajda uzamknuta a neda sa vnutri prespat, je to pravda? neviete?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov