Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kurz prvej pomoci 2011

Diskusná téma K článku: Kurz prvej pomoci 2011

Štvrtý kurz prvej pomoci je úspešne za nami! Môžem poctivo zhodnotiť, že kurzy prvej pomoci majú veľký úspech a okrem dobrej zábavy, akou sú hiking stretnutia známe, ponúka aj obrovské množstvo prospešných a užitočných informácií. Táto kombinácia horských ľudí, život zachraňujúcich vedomostí, a príjemného prostredia opäť nesklamala a priniesla nové zážitky.

Kubeno

Ako to vyzera s kurzom prvej pomoci? Spominany marec sa pomaly blizi... :-)

Biker7777

Takýto kurz prvej pomoci by mal absolvovať asi každý z nás. Veď cyklistika v lese, ďaleko od civilizácie, pracovníkov záchrannej služby a bez funkčného telefónu, je dosť nebezpečná. Pád z bicykla je vždy dosť bolestivý a niekedy aj dosť nebezpečný. Sám som to už 2-3 krát zažil. Prvá pomoc kamarádovi pri páde je, podľa mňa, prvoradá. Niektorí ani netušia ako by mali postupovať pri záchrane kamaráta.

Phalike

Akurat som sa nad tym cez vikend zamyslal, ze by bolo dobre oprasit vedomosti, takze sa na jar vidime ;)

Bacaardi

Rad by som všetkým záujemcom o kurz prvej pomoci dal informáciu, kedže mám viacej dotazov či sa bude alebo nebude konať kurz tento rok.
Tento rok sa kurz konať nebude, pani doktorka je čerstvá mamina a tak sa venuje svojej malinkej dcérke. Kedže chceme mať kurz iba s našou obľúbenou odborníčkou, počkáme na ňu cca do Marca, kedy sa zorganizuje kurz.
kurz teda bude, len sa posunie o pár mesiacov.

Mates

Mas na mysli "trafena hus zagagala"? Ha sice trafena, ale nezadusenaaaaa :P

Mates

Tiez sa pripajam ku kolegynke s velmi pozitivnymi nazormi z tohto kurzu:) no a co dodat k tym styrom??...aspon sa nezadusime:D

Barbora11

Thumbs up, Michal :)Som rada, ze som mohla byt ucastnickou takeho skveleho a prospesneho kurzu. Kedykolvek a kdekolvek s nadobudnutymi vedomostami velmi rada pomozem! :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum