Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hrebeňovka Nitrických vrchov

Diskusná téma K článku: Hrebeňovka Nitrických vrchov

Oblasť Nitrických vrchov bola pre mňa z turistického hľadiska pomerne dlho neznáma. Nie že by som sa sem nikdy nezatúlal, ale vždy to bolo v rámci mojich hradologických aktivít. Táto skutočnosť sa ale nedávno zmenila. Tri dni voľna v práci a pomerne dobrá predpoveď počasia dávajú šancu na úspešný prechod hrebeňom. Nuž a ako to celé dopadlo, to si už prečítate sami.

Boro

Tóno,tie fotky sú ako vždy super.Už ale neviem,čo ťa viac baví,či hrady alebo fotenie.A kedy že si to tam bol,ty beťár jeden?

Tono

Cau Boro, 1 x som turu absolvoval pred 4 rokmi (z toho casu pochazdaju aj fotky, lebo t.č. mám fotoaparat v servise). Trasu som opakoval nedavno (cca mesiac a pol dozadu), ale s viac odbockami k hradkom, ktore som tu teraz nechcel opisovat. Opisem ciastocne v pripravovanom subore clankov "Nenarocna turistika". Vlastne ma bavi aj fotenie, aj turistika aj fotografovanie. Tak vlastne vsetko dokopy :-)

Rudo

Pochvala a povzbudenie aj odo mňa. Výborné.

Mario Duchon

Pekne ,na článok o tejto krásnej hrebeňovke som už brúsil zuby aj ja :).Je to výborne spracované, aj fotky sú pekné ako býva na pri ,Vašich článkoch zvykom. Výborne

MatusM

Vyborny clanok, aj kvoli tomu, ze opisuje cast hornej Nitry;)

Je to mozne? Vcera som isiel chrbtom Malej Magury a z jedneho miesta pod Boskovie Lazom ma uputala biela bodka na hrebeni Nitrickych vrchov. Zazoomoval som 12x ale ani na displeji som objekt neidentifikoval, akurat som spolahlivo vylucil pamatnik SNP. A dnes co nevidim - dany vysielac priamo na titulke:)))

Za odmenu ti davam pohlad na cast Nitrickych vrchov do galerie.

Tono

Ďakujem, hned utekam kuknut do Galerie!

Tono

Inak ja som bol v piatok v Ksinej a po zelenej, ako ides na Caparku, je pekny flek na fotenie Cierneho vrchu. Tu su GPS suradnice toho miesta 48.83251 a 18.38024

MatusM

Uz je tam, dufam, ze som nesklamal, je to len silueta na pozadi. Mam aj severnu cast, prave s Caparkou a Suchym vrchom nad Temesom. Ked investujem do stativu, budu aj panoramy:)
Mozno dam aj dalsie fotky, ale uvazujem o prvom clanku, tak snad tam....
Tie suradnice som si premietol do tur.mapy, pekne to tu funguje, vdaka.

MatusM

Jejda, pozeram, ze moju vcerajsiu trasu si tu opisal uz ty:)) Aspon prevaznu cast, nic to - aspon porovnam, pripadne doplnim.

Tono

A ako si isiel Ti? Teda ak sa mozem opytat.

Vlado

Ahoj tono.
Casto chodievam z homôlky na baske a za homôlkou je z lúk pekny výhľad na jeden vysielač. Zaujímalo by ma to ci to nie je ten z tiulky?

MatusM

Jasne - z Bojnic do Temesa cez Maguru, dal som prispevok do diskusie k clanku o Malej Magure.

Kossuri

Nitrické vrchy sú vďačnou hrebeňovkou na dva dni, odporúčam najmä na jeseň, tak začiatkom novembra, keď už je lístie zo stromov dole.
Vo februári sa nám vydaril aj zimný prechod, veľmi kvalitná akcia, spali sme na Suchom vrchu kam sme dorazili až po tme. Dalo nám to zabrať, ale bol to úžasný zážitok, za dva dni sme nestretli ani živáčika.

Michal

autor: Dá sa nájsť niečo viac o tom "hrade" pri Čiernej Lehote ?

vlado: Na trase Baske - Homôlka je ten vysielač v Sedle pod Čiernym vrchom vidieť z vrchu Záhradčie (kúsok za sedlom Trtavka). Na 10x zoom (kvalita hrozná):
imagehosting.com/…/882537_vys…

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum