Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hrebeňovka Nitrických vrchov

MatusM

Jejda, pozeram, ze moju vcerajsiu trasu si tu opisal uz ty:)) Aspon prevaznu cast, nic to - aspon porovnam, pripadne doplnim.

MatusM

Uz je tam, dufam, ze som nesklamal, je to len silueta na pozadi. Mam aj severnu cast, prave s Caparkou a Suchym vrchom nad Temesom. Ked investujem do stativu, budu aj panoramy:)
Mozno dam aj dalsie fotky, ale uvazujem o prvom clanku, tak snad tam....
Tie suradnice som si premietol do tur.mapy, pekne to tu funguje, vdaka.

Tono

Inak ja som bol v piatok v Ksinej a po zelenej, ako ides na Caparku, je pekny flek na fotenie Cierneho vrchu. Tu su GPS suradnice toho miesta 48.83251 a 18.38024

Tono

Ďakujem, hned utekam kuknut do Galerie!

MatusM

Vyborny clanok, aj kvoli tomu, ze opisuje cast hornej Nitry;)

Je to mozne? Vcera som isiel chrbtom Malej Magury a z jedneho miesta pod Boskovie Lazom ma uputala biela bodka na hrebeni Nitrickych vrchov. Zazoomoval som 12x ale ani na displeji som objekt neidentifikoval, akurat som spolahlivo vylucil pamatnik SNP. A dnes co nevidim - dany vysielac priamo na titulke:)))

Za odmenu ti davam pohlad na cast Nitrickych vrchov do galerie.

Mario Duchon

Pekne ,na článok o tejto krásnej hrebeňovke som už brúsil zuby aj ja :).Je to výborne spracované, aj fotky sú pekné ako býva na pri ,Vašich článkoch zvykom. Výborne

Rudo

Pochvala a povzbudenie aj odo mňa. Výborné.

Tono

Cau Boro, 1 x som turu absolvoval pred 4 rokmi (z toho casu pochazdaju aj fotky, lebo t.č. mám fotoaparat v servise). Trasu som opakoval nedavno (cca mesiac a pol dozadu), ale s viac odbockami k hradkom, ktore som tu teraz nechcel opisovat. Opisem ciastocne v pripravovanom subore clankov "Nenarocna turistika". Vlastne ma bavi aj fotenie, aj turistika aj fotografovanie. Tak vlastne vsetko dokopy :-)

Boro

Tóno,tie fotky sú ako vždy super.Už ale neviem,čo ťa viac baví,či hrady alebo fotenie.A kedy že si to tam bol,ty beťár jeden?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov