Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Poistenie Alpenverein

Peter61

pre členov ÖAV : je načase urobiť si poistenie úrazovej invalidity.
Poistné 30 €/r, v horšom prípade renta 1500 €/mes.
A v najhoršom :
"Garantierte Leistung für 20 Jahre
Die Lebensrente wird lebenslang monatlich in der vereinbarten Höhe ausbezahlt. Bei Ableben der rentenbeziehenden Person wird die monatliche Rentenzahlung nicht eingestellt, sondern bis zu einer Gesamtlaufzeit von 20 Jahren an den/die Erben fortgesetzt."

alpenverein.sichermitknox.com…

Kofoluska

Eric tiež som chcela ísť priamo cez Innsbruck sekciu, nakoniec ma to ľahšie a jednoduchšie vyšlo cez Slovákov. Akurát čakám na kartičky.

Eric

Aj ja :)
Alpenverein Innsbruck
Ortsgruppe Tschechien/ALPY

Peter61

ľubo , ja to mám na 2. strane na prvých 2 riadkoch:
Alpenverein Edelweiss
Ortsgruppe SSA

Lubo

Ako viem z karticky povedat, pod ktoru sekciu Alepnverein patrim?

Eric

Cafte. Neviem kolki ste tu v sekcii Innsbruck, ale pokial su tu nejaki, urcite sa aj k vam dostal mail so zmenou zastupovania a podobne. osobne, mne je uplne jedno, kto ich zastupuje a cez koho to predlzujem, ale mate uz niekto skusenosti s predlzenim clenstva v Innsbrucku priamo cez ich stranku? Vsade sa tam pise (aj vo formulari) len o novom clenstve, nikde tam neviem najst predlzenie. V infomaili pisu, ze aby som len poslal peniaze na ich ucet, no, pravdupovediac, mam pred tym respekt. Viem, je tam aj kontakt na cesky hovoriaceho pracovnika, v pohode mu napisem, len som sa chcel tu spytat, ci ma uz niekto s tym skusenost z tohto roka. Dik.

Tarazed

Tato politika je super! Novych odmenime a vernych potrestame ...

Peter61

Alpenverein Unfall-Lebensrente sa už dá zaplatiť na budúci rok
oeav.mitgliederversicherungss… Einmalige Prämienzahlung pro Jahr und monatliche Rente bei 50% unfallbedingter Gesamtkörperinvalidität:

27€/r. : Monatliche Rente: EUR 1.350,-

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma