Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bývalý Grandhotel Partyzán

LuboG

Vyslap od Kuneradskeho zamku, hore este 2m snehu. Utulna vporiadku, po uvodnom vykureni sme tu s babami robili zemiakove placky, myslim ze aj psy sa zalizovali :) Dnes pri zostupe paradne slniecko, velmo podarena akcia..

Motorkar

Bol som tam s kamarátom cez víkend, všetko v poriadku, akurát na veľkej pílke bol zlomený list, takže bola nefunkčná. Keby sa tam náhodou niekto chystal, tak by ho mohol kúpiť a namontovať. Myslím že to nie je nejaká nákladná položka a cez zimu by sa zišla dobrá píla, dĺžka listu 60 cm od oka po oko. Inak sa nás tam na noc zišlo 9 ľudí (5 poliakov + pes, 2 češi) a dreva sme nachystali do zásoby. Vďaka za perfektnú útulňu.

Jana T.

Vďaka a poklona starostlivým ,,majiteľom"... aj posledným návštevníkom! Žasla som na tomto milom, krásnom mieste. Poriadok a čistota. Doslova LUXUS. A spomienky spred XXXX rokov... s vďačnosťou za prístrešok, ktorý patril ovciam. ;)

Lesoň

Zdravim, minulú nedeľu som tam bol, nič nebolo uzamknuté.

Pavol "Chodec" Horvath

WTF???
To akoze tam niekto siel a namontoval zamok? Ked tam niekto pojdete tak napiste ako to vyzera + foto. Dik

Vladan Janíček

8.1.2017 - navštívil jsem chatu týden po Silvestru a byl jsem velmi příjemně překvapený. Chata uklizená, zametená a v kamnech bylo suché klestí a pár polen, stačilo škrtnout... Měl jsem dost času, tak jsem uřezal 4 velké větve z uschlých stromů a nachystal dřevo. I po tom, co jsem přes noc protopil, ještě aspoň na 2 noci dřevo zůstalo, tak snad bude někdo po mně stejně spokojený, jako já :-) Tak ať dál slouží ke spokojenosti všech! Važme si Grandhotelu v lúně milované Malé Fatry!!! Ještě doplním, voda teče proudem, kolem chaty běhají myši, dovnitř ale nevlezou a chodníky jsou prošlapané jen od Veterného, ale dá se vcelku obstojně chodit i po nevyšlapaném.

LuboG

29.10.17 sme využili služby. Všetko je v super stave, doniesli sme a nechali drevo na zakurenie pre ďalších. Ráno psota, 10cm snehu, dážď, víchrica, vyvracalo stromy po ceste do Kuneradu..

Jano2883

Útulna v naprostém pořádku, jen se kolem útulny potulují myši a mnozí návštěvníci útulny jsou s prominutím ho...a, co nejsou schopni si to, co si nahoru přinesli, i následně snést dolů...Takže se v okolí povalují prázdné plechovky od piva, petky, igelitové sáčky apod. Dřeva v okolí útulny moc není, prakticky jen suché spadlé roští + něco málo nasekaného dřeva.

Mirino

Po pekne strávenej noci som chcel poslať pár EUR na údržbu, ALE! V návštevnej knihe, hneď na začiatku, ako sú fotky zhorenej a novopostavenej útulne, je neplatný bankový kontakt. Treba to tam opraviť, aby ľudia neposielali peniaze na nefungujúci účet. Možno aj viac "okato vycapiť". Aby si každý uvedomil, že noc strávená na hrebeni v takomto luxuse nie je úplnou "normou", ale sa akosi patrí aj finančne to oceniť. Keby som si náhodou neotvoril FB a spoľahol sa iba na účet v návštevnej knihe, tak .... nič.

Marek Madunický

V sobotu sa chystáme práve na túto Hrebenovka z Fackovakeho Sedla do Strecna a plánujeme použiť na nocľah práve Partyzan :) dám info keď sa vrátime v akom je stave. Otázka plánuje tam niekto prespať z 8.4 na 9.4? My budeme v počte 4 ks :)

Pavol "Chodec" Horvath

Vsetko v poriadku. Drevo zas nebolo (+ plno prazdnych platovych flias). Nakoniec sme spolu z Petom (ktory prisiel chvilu po mne z Katkou) nanosili a nechali drevo. Prosim(e) kazdeho kto si tu utulnu pozrie tu na stranke hikingu a potom sa tam vyberie aby si zo sebou zobral plastove flase a hlavne nachystal drevo ktore spali. Upozornenie: drevo je v okoli chatky vyzbierane!

Muki Tramp

Doslova Do roka a do dne,29.X.2016 jsem zase navštívil srub s kamarátom. Išli sme z Vrútky - Piatrová cez Dialná - Minčol - Pod Krížavou,na chaty na čaj a fazulovú.Počasie sa s nami nemazlilo ale nakonec sme dobre došli cez Veterné na Hornú Lúku k chatičce.Dvaja Prievidzania už topili v piecke.Pak ještě přišli dva kluci z Hodslavic s holkou.Kronika chaty je plná pochvalných vpisů.Latrínka je nová,perfektní,provětraná.Ráno jsme s Tadkom išli dialej hrebeňovku za Hnilickú Kýčeru a z Úplazu po žltej do Ďurčinej na bus do Žiliny.Chvála horám a lidem,které jsme potkali. Ďakujeme !

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma