Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bývalý Grandhotel Partyzán

Nickusha

Tak tak,ten opis je nestastny. Staci napisat ze od razcestia Horna luka treba ist zelenou smerom na Bystricku a tesne oredtym ako znacka vojdedo lesa je nalavo od chodnika utulna,neda sa minut,vidno ju z chodnika. Ten opis teraz 200m na zapad a potom 200m neviem kam je nestaastny a da sa to aj jednoduchsie :-) my sme ju takto hladali a po nas dalsich 5 ludi :)

MisoB

Súradnice sú isto dobré, skôr ten slovný opis v článku "Od rázcestníka treba zbehnúť východným smerom asi 200 m dolu lúkou a ďalších 200 m na severovýchod do doliny" je nešťastný.

FunTTomas

nickusha: tak poprosíme uviesť presnejšie súradnice, opravíme. Alebo čo nesedí?

Nickusha

Velke dakujem vsetkym ktori sa staraju o takyto komfort na horach! Boli sme 22.10.a vsetko ako ma byt! V noci trenkova teplota,utulna vynavena vsetkym ako ma byt,vyspali sme sa do ruzova :-) len podla navigacie tu na hikingu by sme ju asi nenasli...

Pavol "Chodec" Horvath

Vsetko v poriadku, super miesto.
Pre "udrzbarov" utulne: ked prsalo voda kvapkala z izolacie komina (z vaty) poza piecku. Len aby ste vedeli.

Klaso111

Tak zistil som ze na Hornej luke pred dvoma tyzdnami voda valila zlabom tak by to malo byt ok .Ideme tento vikend z Fack.s do Strecna tak dam potom info v akom stave su studnicky a utulne Javorinka a Partyzan

Remy

Isiel som tadial asi pred mesiacom, no podla vydatnosti oboch pramenov to bude Ok

Klaso111

Ahojte neviete v akom stave su studnicky Na Hornej luke a v sedle pod Hnilickou Kycerou?

Japi53

Plánujeme hrebeňovku zo v čase od 19.4. do 30.4.16 podľa počasia. Štartovať budeme zo Strečna, prvá bude noc na Martinkách, pokochať sa a pozrieť feratu. Pokračovať budeme do Fačkovského sedla tam bude druhá noc. Ale v Grandhoteli Partyzán sa určite na chvíľu zastavíme. No a z Fačkovského sedla do Bojníc, kde máme konečnú. Dúfam, že vystihneme počasie.

LuboG

PS: nova kadibudka uz uplne funguje :-). Nechali sme v Grandhoteli dake suroviny aj struhadlo na zemiaky.

LuboG

prijali sme pozvanie do paradnej, obnovenej utulne. Z -5 sme si vykurili na 30C. Velka vdaka za obnovu. Tahali sme so sebou vsetko potrebne na zamiakovu babu vratane panvice. A veru o 20 sa podavali prave nefalsovane zemiakove placky ! :-) Peterky fajn, ale dost male, take na uhlie, vacsie drevo sa nevojde, takze pilka sa nezastavila. Pre dalsich sme nechali vnutri spolu s pepom aj noviny, a nachystane drevo.

Muki tramp

Byl jsem z 28./29.X. Šiel som zo Strečna na tažko a veril som,lebo keby bolo zamknuté,nie viem,či by mi stačilo síl vrátit sa na Velkú Lúku na bezpečný noclah.
Klaním se stavitelům,nádherný objekt k nevíře,jaká důvěra k poutníkům.Pramen jede naplno,jen zvednout kotvy.Teraz je řada asi na latrínku,držím Vam palce.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum