Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Nonstop beh hrebeňom Nízkych Tatier

Diskusná téma K článku: Nonstop beh hrebeňom Nízkych Tatier

Nonstop beh hrebeňom Nízkych Tatier, alebo Horský beh Trangoška - Donovaly. Ide o európsky známe a uznávané športové podujatie, bližšie informácie nájdete na webových stránkach. Dĺžka 49 km, prevýšenie 2187 m, maximálne výšky 2000 m, hĺbky sediel 1230 m, stúpanie v percentách – závratné čísla. Hlavne keď si predstavíte, že musíte pritom utekať. Máte na to 8 hodín, inak Vás diskvalifikujú. Prinášam Vám mini interview s Mirkom Cíferským, ktorý sa po prvý raz zúčastnil tohto behu – celkový čas 6 hodín a 3 minúty.

Sopra

Pozdravujem!
Hladám foto s behu hrebenom ročník 2005 stanovisko Durková Dakujem.

Ondro_RK

...hej, to mi tiež povedal, aj že si ho čakala v Hrabove :-)

Ondro_RK

Tak tohoto borca, čo poskytol autorke článku mini interview :-) som včera 2x stretol vo Veľkej Fatre. Prvýkrát prebehol popri mne pred vojenskou zotavovňou Smrekovica. Potom som ho niekde obehol ja (na biku:-))) a druhýkrát mňa aj kamaráta zas dobehol v sedle pod Vtáčnikom (neďaleko vrchu Malinô Brdo). V krátkom rozhovore nám povedal, že beží hrebeňovku zo sedla Šturec až do Hrabova! WOW!
Tak prebehnúť toto za pár hodín, ako aj ten nonstop beh hrebeňom Nízkych Tatier a tiež ten 65-ročný účastník toho behu - tak to sú ozaj obdivuhodné výkony!

Paťo

Nechápem, ako to dokážu vydržať bežať. :-))) Raz, 5.8.1999 som šiel z Donovalov na Kamennú chatu s 25 kg batohom presne za 12 hodín (z toho 1 hodina oddych), ale to som mal ešte kondičku. A ako vidím, tak sa veru vôbec nemám čím chváliť. Tí maratónci sú prosto stroje, nie ľudia... :-))))))))

Ondrej

Je to vobec mozne? Da sa to? Ved to je obrovska vzdialenost na to, aby to clovek zabehol bez prestavky. Az sa mi to verit nechce. Obdivuhodny vykon

Dana

majo, rado sa stalo :)
treba vela behat a TT100 sa podari aj za kratsie :)
a dakujeme za klobuk :)

Majo Trúsik

Díky za článok. Mira sledujem, hlavne ma prekvapil čas v cieli Trnavskej stovky kde som ja dorazil až okolo polnoci. Klobúk dolu!

Uvidíme, čo bude na budúci rok, chcel by som sa na T100 zlepšiť a možno aj tento beh skúsiť :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma