Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Prístrešok v Roháčskom sedle

Diskusná téma K článku: Prístrešok v Roháčskom sedle

Súľovské skaly isto netreba turistickej verejnosti zvlášť predstavovať. Sú husto popretkávané sieťou značkovaných chodníkov a zo žiadnej časti nie je do civilizácie ďaleko. Napriek tomu sa možno niekomu bude hodiť informácia o prístrešku, ktorý sa dá využiť na oddych, úkryt v prípade nepohody, prípadne aj na nocľah.

Patriot , 1 reakcia

Ahojte. Neviete niekto , ako je na tom aktuálne tento prístrešok ? Plánujem trasu okolo , a potrebujem rozdeliť trasu na dva dni a tento objekt by mi vyhovoval.

Matobee

Patriot išiel som okolo pred 2 rokmi a všetko bolo v poriadku a určite stále bude. Je to turisticky známa a extra navštevovaná oblasť. Ja by som tu s nocľahom rátal kľudne na 99% :-)

TomXX

Všetko naporiadku, prístrešok aj lavice. Ak by sa tam urobila povala, tak by to bola luxusná útulňa :)

Ljubo

No my sme tam spali tento vikend a spalo sa super. Stol lavice, kriz aj beznohy jezis tam boli a veru padlo nam to dobre. Par metrov nad pristreskom je aj ohnisko. Tak snad bude sluzit este dlho i dalsim ...

Adamus

stanovat v pristresku? a to je naco dobre?

Žilinčan

Naposledy, keď som tam bol, tak tam tie stoly ani kríž neboli. ...nocľahovať tam asi nikto nebude, keď je blízko dedina... bez tých stolov by sa tam však dalo stanovať.

Tono

...budme radi, ze tam stoji a neriešme somariny...

Ice-age

postavene za podpory VUC Zilina vieme kto je predseda a spolufinacoval :-DDD

MisoB

Keď podobný prístrešok zafinancuje nemenovaná politická strana, nech si tam kľudne dajú aj to spomenuté náradie... :)

Adamus

Pretoze od Podhoria prip. Liet. Zavadky tam ide krizova cesta. A v samotnom sedle je kriz. Konaju sa tam pravidelne sv. omse a v pripade zleho pocasia sa tam stavali provizorne pristresky... a uz nemusia - preto je na vrchu kriz. A stavali ho domorodci z Podhoria :) nie KST ani im obdobne institucie :)

Peto Somogyi

Prečo je na prístrešku kríž ? predtým sme všade mali kosák a kladivo. Bez toho to neide? Inak vinikajúci príspevok. Ďakujem.

Kocka

Tú trasu- stúpanie po krížovej ceste do Roháčskeho sedla poznám zo sedla bicykla počas Súľovského cyklomaratónu. Keď dosiahnem sedlo tak si už ozaj poriadne vydýchnem, že to mám za sebou, pretože odtiaľ je to do cieľa už len nadol. Ináč je to naozaj krásne miesto.

Tono

Vdaka Miso za uverejnenie info o pristresku. Urcite ho v buducnosti vyuzijem. Hlavne pri dalsom fotolove :)

Zdenči

na jeseň sme tam objavili aj motlitebnú knižku...to pre tých, ktorí by cceli chvíľku rozjímať :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov