Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Skalné obydlie

Diskusná téma K fotke: Skalné obydlie

Zaujímavá lokalita neďaleko Dobrej Vody v lokalite Podmariášom. Zoskupenie skál poskytuje vhodné podmienky na opekanie alebo prespanie. Chodievam sem odmalička, ale naposledy som tu bol tri roky dozadu. Lokalita je významná aj z historického hľadiska, keďže je možné, že tu bolo kedysi nejaké osídlenie. Stopy tomu nasvedčujú.

Knor

Uf, to clovek musi citat diskusiu pod kazdym obrazkom? Tento pekny previs sa nachadza asi 750 m ZSZ od udavaneho miesta. Podla plagatikov na stromoch su v okoli fotopasce na hladacov pokladov, kedze od Z vidno celkom pekne valy.

Vladvlad

Súradnice sú zámerne trochu mimo. Skalné okno z mojej dávnej fotky je vlastne vrchná časť tohto tu...

Tidoj

Tak aj toto si musím niekedy naplánovať.

Vladvlad

tidoj: takto upratané to bolo. Podľa všetkého sem raz za čas chodí nejaká skupinka ľudí.
Nie je to zdemolované, keďže je to mimo značených trás a nie je to známa lokalita-nepozná to veľa ľudí.

Osídlené to bolo, keďže je okolo tohto miesta (kúsok vyššie) umelý zemný val.

Tidoj

Pekné miesto. Na bývanie ako stvorené. (Aj na osídlenie... asi..) Vyzerá to čisto a upravene. Je to taká turistami nezdemolovaná turistická lokalita, alebo si upratal pred návštevou?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky