Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Biała Woda, Wąwóz Homole a Vysoké skalky

Diskusná téma K článku: Biała Woda, Wąwóz Homole a Vysoké skalky

Pieniny, taktiež aj Malé Pieniny sú pre mňa, čo sa týka krajinárskych scenérií, jedným z najkrajších kútov východného Slovenska. Pravidelne, každoročne sa vraciam na tieto miesta. Tentokrát sme sa vybrali na nenáročný, ale zato veľmi krásny okruh od Stráňan cez poľské rezervácie Biała Woda a Wąwóz Homole k najvyššiemu vrcholu Pienin - Vysokým skalkám (Wysokie Skałki, 1050 m n. m.).

Pecival

tento piatok sme tam sli, ale kedze sme mali s kamosom malo casu, tak sme sli priamo od stranan na skaly...neviem ci tam nejde chodnik,alebo co, ale na mape bol zaznaceny,ale ten koniec bol brutal, sme sa stverali po skalach,a vysli sme z uplne druhej strany ako sa vychadza z polska...ale vyhlad parada :) odporucam, a ja dakujem za tip na vylet :)

Nonormal

Tak snad to vyjde tento rok =) Táto oblasť nazaj stojí za to, veľmi krásna krajina na tak malom území.

Boro

Stano, práve na tento hrebeň sme sa chystali vlani a v Ružomberku sa nám rozsypalo auto a tak bolo po vandrovke. A tak ma to čaká tento rok.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma