Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kojšovská hoľa v zime

Diskusná téma K článku: Kojšovská hoľa v zime

Výstup na Kojšovskú hoľu som mal v hlave už dlhšiu dobu, avšak na jej vrchol som sa ešte nedostal. Vždy buď prišlo niečo iné, alebo som uprednostnil iné pohoria, akosi ma tento vrchol nelákal tak silno ako môj obľúbený Čergov, alebo Pieniny. Nakoniec som sa však spolu s Tomášom rozhodol, že sa na jej vrchol vyberieme práve v zime. Určite sme neoľutovali.

Patrik_G

KarolM: Veľmi zaujímavá téma a hodnotné historicke fotografie, hl. tá kojšovka "bez gule" :D kojšovku bez meteo stanice som si pomaly ani predstaviť nevedel super foto..

Patrik_G

Guľa je biela, bol som tam cca pred mesiacom a bola biela ako uz dlhe roky, koncom roka 2004 tam menili dopplerovsky radar odvtedy je biela davam aj link s fotkami z vymeny radaru. Inak nádherný kopec, či už v lete alebo zime... :) kh.shmu.sk/…/index.html

Tanka

tak urcite ju treba ist prestriekat, lebo to bude vyzerat ze tu sirim dezinformacie...len prosim nie v style grafitti :)))

KarolM

Guľa na stanici je už dlhé roky biela, predtým bola oranžová (posledné foto oranžovej mám z roku 2004 : )

Ja?No!

alebo treba napisať mail do offroad klubu, určite tam budú mať nejaké fotky z offroad výletu na Kojšovku.

Peter61
Na Karolovych fotkach je gula biela - iba zeby vymenili gulu v poslednych dnoch. Hm, oranzova by bola lepsia pre orientaciu v hmle - ak nie je , prestriekame ju ? -)
Kali11

Musim sa priznat ze neviem aku farbu ma gula,bola biela,som tam skoro kazdy den ale na gulu nepozeram,volal som Janke,moja suseda,robi na cajovni Katka,je tam skoro stale ale nevie aku farbu ma gula.Ale sme sa zhodli ze cesta na Kojsovku je vypluhovana,na offroade zjazdna.Ten co pluhuje sa vola Vilo,mozno bude vediet aku farbu ma gula.

Tanka

tiez som zvedava ako teraz vyzera meteostanica, lebo jej podla stranky shmu menili bielu čiapočku za oranžovu...takze asi si to budem musiet ist pozriet osobne :) na Kojsovke som bola teraz na jesen offroadom z Kojsova,ale to este nebol sneh, je tam krasne, vsetkym odporucam...

Peter61
Karol : ako ste sa vtedy na tom maratone umiestnili ( myslim Ty a PTR ?) -)
Nonormal

Smolinko: Veď práve, že to je typická foto, nechcel som pridávať už foto, ktorú asi všetci poznajú spamäti =P
A vlastne, ani som tú meteostanicu asi nefotil, keď tak premýšľam =)

Kali11

Pred lukou v nm.v.600 m trba odbocit do prava rovno hore.V zime je skaly vidiet aj z cesty.Z Turnisk kusok hore na bocny hreben,na krizovatku so zelenou znackou.Po zelenej do lava do sedla Zemicky,krizovatka so zltou ktora ide z Kojsova.Po zltej hore na Folkmarsku skalu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma