Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Prístrešok pod Kostolným vrchom

Diskusná téma K článku: Prístrešok pod Kostolným vrchom

Symbolických cintorínov obetiam hôr je na Slovensku viacero. Najznámejší je vo Vysokých Tatrách. Svoj majú aj turisti v Malých Karpatoch na Vysokej a trampi z okolia Bratislavy pri Košariskách. Myslím si, že je to pekný počin. Jedným na pamiatku a nám ostatným na výstrahu. Aj keď posledne dva menované skôr ako pripomienka kamarátov. Ako som sa pri januárovej túre v Považskom Inovci presvedčil, aj lesníci majú svoje pietne miesta (Čierny Váh a lesnícky skanzen vo Vydrovskej doline pri Čiernom Balogu) a najnovšie tiež pri horárni pod Kostolným vrchom.

Jjano

Hlboký súhlas s Tónom. Hocičo, čo mi umožni schovať sa na noc pred dažďom, sem patrí, ba dokonca to môže veľmi dobre pomôcť pri plánovaní túry.

Matasek

Podla mna to sem urcite patri.Studna je na jelenich jamach.a pramen na novej lehote

Tono

Ahoj, no ja si myslim, ze taketo stavby sem zase patria. Pozri sa, ides na turu, neberies stan, ides len tak "nalahko" a SHMU hlasi nestabilne pocasie, cize nevies, bude prsat, nebude. A ked vies, ze je tu takato moznost prespania, veru urcite ta to potesi. Samozrejme, moze ta prekvapit burka, dazd, krupy a tak z radostou sa schovas. Mne sa to uz mnohokrat stalo, ze podobna stavba na ochranila pred premoknutim, ci spanku v mokrom spacaku. Preto si dovolujem oponovat a podla mna, taketo stavby tu uverejnene ma svoje opodstatnenie. Pozri napr. na CZ web boudy.info a uvidis, co sa tam vsetko uverejnuje.

Marianisko

tomuto vravíte prístrešok? :)))) však je to altánok . toto sa sem fakt nehodí

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum