Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Island - jazero Mývatn

Diskusná téma K článku: Island - jazero Mývatn

Mývatn - jazero na severovýchode Islandu (štvrté najväčšie), ktoré určite neobíde žiadny turista cestujúci po ceste č. 1 okolo Islandu. Za návštevu táto oblasť stojí nielen vďaka výhodnej polohe vedľa hlavnej cesty, ale hlavne vďaka prírodným krásam, medzi ktoré okrem samotného 37 km? veľkého jazera patria aj priľahlé mokrade, sopečné krátery, či zvláštne lávové útvary.

VeroNika

Som rada, že sa článok páči, pripravuje sa aj ďalší o treku z Landmannalaugar do Thorsmorku.

Peter BB

Island je velka srdcovka, mne 3 pobyty zdaleka nestacili, v dobrom zavidim vsetkym co tam podobne ako autorka clanku prezili dlhsie obdobie, a na rozdiel od nas preto maju pravo o tom aj pisat a prezentovat mimo osobnych blogov :))). Privitam dalsi clanok, obzvlast ak by bol o okruznej ture okolo pohoria Kerlingafjoll vo vnutrozemi, ci o niektorej z tradicnych tur v Thorsmorku ci Askja, co je moj najblizsi sen, tak ma velmi potesia akekolvek info, tipy a triky. Myvatn je velmi fajn, ale je to skor destinacia na relaxaciu, ako hiking :)

Igor_tn

Pred dvoma rokmi sme absolvovali cestu okolo Islandu po skončení erupcií Eyjafjallajokull. Je to krajina, ktorú by som ešte raz navštívil, hlavne Dúhové hory. Ďakujem za článok, oživil spomienky.

The Purple Dog

Vďaka za priblíženie tejto krásnej a nám vzdialenej krajiny. Super fotky, hlavne tá s WC :)

Rafo

Chválim Veronika, chválim..., kam ťa trollovia pustili na špacír... :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum