Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Čertova pec a Striebornica z Piešťan

Diskusná téma K článku: Čertova pec a Striebornica z Piešťan

Považský Inovec nie je až tak vzdialený od Bratislavy, aby sa v ňom nedala pohodlne absolvovať jednodňová túra a predsa, okrem hrebeňa ho nemám prakticky prejdený. Tomu som sa rozhodol v roku 2012 spraviť koniec a tak aj druhá januárová túra s Milanom smerovala do tohto príjemného pohoria. Tento raz sme vykročili zo železničnej stanice v Piešťanoch a po sedem a pol hodine sme sa bohatší o pekné zážitky vrátili späť.

Dafi

pekný článok Miro. Ste sa dobre prešli. A keby ste chceli na budúce oplátky tak ich robia priamo v centre pri námestí. potom nemusíte kupivať na moste tie české ale pochutiť si na ešte teplých piešťanských.

Mivym

Tak nabudúce budeme s Mirom vedieť

Ivkaj

Absolvovala som včera.
Vychádzali sme z Čertovej pece a tam sme sa aj naspäť vrátili.Veľmi príjemná, menej náročná túra a ani sa mi nechce veriť, že to je toľko kilákov, koľko píšeš. Moje nohy však vedia svoje :))
Prekvapila ma Striebornica - mám to tu doma za humnami a vôbec som o nej netušila. Príjemné , tiché prostredie .. určite však zmením názor po vybudovaní Lake resort. Ešteže ho nestavajú rovno v lese.

Dalsen

motorest Certova Pec od 4.6.2014 opat otvorene

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma