Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Z Belej do Banskej Bystrice

Diskusná téma K článku: Z Belej do Banskej Bystrice

Vybrali sme sa v tých najväčších horúčavách na trasu Belá-Dulice - Borišov - Krížna - Prašnické sedlo - Zvolen - Donovaly - Šachtičky - Banská Bystrica. Bohužiaľ to dopadlo trochu inak. Teplo a nedostatok vody na trase sa podpísali na našej únave a nie práve ideálna trasa nás vôbec nenadchla. A tak sme síce vyčerpaní a dehydrovaní trasu zmenili k nášmu prospechu a bola z toho fajn vandrovka.

Pinus

Boro dík za pekný článok. Osobne mám Beliansku dol. veľmi rád. Najviac ma na nej uchvacuje Beliansky potok, ktorý sa na niektorých miestach úplne stráca a o pár desiatok metrov nižšie znovu vystupuje na povrch. Lokalita Havranovo tiež nemá chybu.

Misob

Pekný článoček, len by som bol za to, aby si fotky radil v časovom poradí... dáva to lepšiu predstavu o tom, ako sa menil terén, počasie a pod.
A ešte pre budúcich pútnikov tými končinami: výdatný prameň je asi 200 m na V od rázcestníka v Rybovskom sedle smerom do Hornojelenskej doliny.

Svatopluk stepanek

pan tomis - vy a anton zahradnik sa pohybujete po cestach po ktorych putujem od roka 1988 tiez. pisete putavo a robite vynikajuce fotky- veru to bysom tiez chcel vediet !!!
prihovaral bysom sa za to
co "misob"...
to nie je ohlas na vas clanok - to je obdiv k tomu co robite
svatopluk stepanek

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum