Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Z Belej do Banskej Bystrice

Diskusná téma K článku: Z Belej do Banskej Bystrice

Vybrali sme sa v tých najväčších horúčavách na trasu Belá-Dulice - Borišov - Krížna - Prašnické sedlo - Zvolen - Donovaly - Šachtičky - Banská Bystrica. Bohužiaľ to dopadlo trochu inak. Teplo a nedostatok vody na trase sa podpísali na našej únave a nie práve ideálna trasa nás vôbec nenadchla. A tak sme síce vyčerpaní a dehydrovaní trasu zmenili k nášmu prospechu a bola z toho fajn vandrovka.

Svatopluk stepanek

pan tomis - vy a anton zahradnik sa pohybujete po cestach po ktorych putujem od roka 1988 tiez. pisete putavo a robite vynikajuce fotky- veru to bysom tiez chcel vediet !!!
prihovaral bysom sa za to
co "misob"...
to nie je ohlas na vas clanok - to je obdiv k tomu co robite
svatopluk stepanek

Misob

Pekný článoček, len by som bol za to, aby si fotky radil v časovom poradí... dáva to lepšiu predstavu o tom, ako sa menil terén, počasie a pod.
A ešte pre budúcich pútnikov tými končinami: výdatný prameň je asi 200 m na V od rázcestníka v Rybovskom sedle smerom do Hornojelenskej doliny.

Pinus

Boro dík za pekný článok. Osobne mám Beliansku dol. veľmi rád. Najviac ma na nej uchvacuje Beliansky potok, ktorý sa na niektorých miestach úplne stráca a o pár desiatok metrov nižšie znovu vystupuje na povrch. Lokalita Havranovo tiež nemá chybu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum