Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bumbálka – Kmínek – Salajka – Bumbálka

Diskusná téma K článku: Bumbálka – Kmínek – Salajka – Bumbálka

Vo vzduchu sa vznáša nádherná zima, celý svet sa belie čistým snehom a lúče zubatého zimného slnka príjemne hrejú. Lyže sa potichu kĺžu správne utlačeným snehom, výhľady odkrývajú krásu okolitej krajiny a malebné chalúpky a domčeky v nás prebúdzajú romantické predstavy. Akoby tu človek vystúpil z 21. storočia.

Honzek

Krásný článek z mojí domoviny a konečně mi někdo připomenul, že za krásou a romantikou nemusím jezdit furt jenom do Tater a Fater, ale že je mám za okny. Díky Jitko a přeju hodně dalších podobných zážitků!

Zdenči

super článok z môjho rodného kraja...čo som sa po tejto trase nabicykloval :-)

Merhorn

Veru, krasny je to kraj. Uplna orava ci horehronia, ba mozno v niecom este krajsie :) Pre milovnikov tmavych ihlicnatych lesoc a romantickych zakuti nemoze byt krajsieho kuta :)

Vrana

Pekna trasa, z casti kopiruje oranzovy bezkarsky okruh nad Bilou. Ten je dlhsi ma vsak tu vyhodu, ze ked sa zacne z Bilej, na zaver Vas cakaju z Bumbaky prevazne zjazdy do udolia Bilej Ostravice.

skibila.cz/bezecke-trate/$ret

Vrana

Samozrejme pochvala pre Jitku za pekny clanok.

Merhorn

Na bumbalke som tuto zimu zazil moju celkovo najnizsiu teplotu -27 :)

J1tka

Dakujem za precitanie aj mile reakcie. Tento kraj je naozaj krasny a urcite sa sem oplati ist. Okruh az do Bile sme nestihali, preto sme vylet skratili cez Salajku. I tak ale bolo super :)

Merhorn, tiez sme v tomto kraji zazili zatial najnizsiu teplotu (v doline Bile), no bolo tam "len" -23 :)

Pavel451

Pěkný článek. Výborná je taky trasa z Bumbálky směr Vysoká, Soláň, Tanečnica a dále buď Rožnov přes Hážovské díly, nebo na Vsacký Cáb přes Ptáčnicu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov