Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: 10 rokov – stretnutie na Vápennej

Diskusná téma K článku: 10 rokov – stretnutie na Vápennej

Uplynulá sobota patrila prvému z vrcholových stretnutí našej špeciálnej akcie 10 rokov – 10 vrcholov, ktorú organizujeme pri príležitosti 10. narodenín HIKING.SK. Na malokarpatskom vrchole Vápenná, Mount Evereste Trnavskej stovky, sme privítali mnoho priaznivcov nášho magazínu, prišlo aj niekoľko autorov.

Letacik

Ahojte este raz nikomu sa na Vapennej nepodarilo najst hodinky?:-( zlozil som ich z ruky a potom na ne uplne zabudol...budem vdacny dobrakovi kto ich nasil a zobral z hora... dakujem pekne...0907833884 Miso.. pripadne nech zoberie na Vapec pridem si velmi rad po ne..:-)

Lulka Marhulka

Prvé kolo úspešne za nami - bolo naozaj krásne, ďakujeme za organizáciu! Tešíme sa na ďalší zber pečiatok, ako aj na všetkých spoluturistov :-)

Vladimir Popluhar

Ja sa teším na fotku organizátorov z Lysca - teda len v prípade ked bude rovnaká póza dotyčných ako na Vápennej :-)))))

Boro

Matúš,šak ja by som ti aj pomohol, ale Kaliňák nepustí.

MatusM

A kurňa, boli aj mínusy - štyri "kolá" borovičky som absolvoval sám. Ancijáša, polepšiť sa!!!

MatusM

Bolo úúúplne super, zaberačka hore cez menej známe časti Plaveckého krasu, koberce snežienok pod vrcholom a potlach na vrchole s kamarátmi - starými aj novými.
Ešte pošlem zopár obrázkových pozdravov cez galériu, ktorú v posledných týždňoch dosť zanedbávam.

Prekvapilo množstvo priaznivcov zjavne odhodlaných dotiahnuť to až do žrebovania o Gerlach - tak sa na Vás s Adushkou tešíme na ďalších vrcholoch!

P.S. špeciálne pre pár, ktorý sa v júni chystá do Čiernej hory a teda niekoľko výstupov vymešká - s chýbajúcimi pečiatkami to nejako skúsime poriešiť ;)

Meky

Už v Galérke som pochválil túto skvelú akciu,ktorá sa určite všetkým zúčastneným páčila.Priateľské debaty s Matúšom a Ľubom k tomu precízne nakrájaný lovecký salám ponúkaný Soničkou štýlovo na lopáriku,či vynikajúci vlastnoručne upečený tvarohovo-hrozienkový koláč od Aduschky-to všetko umocňovalo výbornú atmošku.Organizátori,palec hore!

Jiku2

kuurnik, tam jsou vsichni turisticky vyparádění.to ja ziji jeste v starych casech, kdy se chodilo v tom, co sa doma naslo:)
Ale urcite to bola hezka prochazka

Erko

Akciu hodnotim velmi pozitivne, tiez titulna fotka clanku je super nakolko ma tam vidno :)

Pio

Ďakujem organizátorom za zorganizovanie pekného zážitku. Keby nebolo tejto akcie, tak určite kvôli hroziacemu dažďu päty nevytiahneme z domu. Nakoniec sme v suchu došli. Osobne ma mrzí iba to, že som sa nestretol tvárou v tvár s pánom Tomisom. Hádam inokedy.

Alexander

No ja som tiež v ten deň myslel na tú akciu, ale mne sa nedalo prísť. Hromadné akcie síce ani nepreferujem, ale na niektorý(-é) vrchol(-y) sa snáď dostavím, ak sa bude dať. Ale ak aj nie, kvitujem dobrý nápad a peknú myšlienku.

Horka

Zdravím organizátorov už z
môjho domova!(PP). Pekná akcia pekného výročia, teším sa na stretnutie na ďaľších vrcholoch.Ahoj

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma