Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Leluchów - Hosťovce I.

Diskusná téma K článku: Leluchów - Hosťovce I.

V tomto článku vám priblížim prvú časť putovania od severu na juh cez najužšie miesto Slovenska. Vzdušnou čiarou je to 77,6 km. Pomocou www.hiking.sk som si našiel najkratšie turisticky značené prepojenie zo severu na juh. Na severe to bol hraničný prechod do Poľska – Leluchów, z ktorého sa dalo pokračovať cez Ruskú Voľu pohorím Čergov a na juhu to bol hraničný prechod Hosťovce. K nemu však značka nevedie, tá končí v Turni nad Bodvou na železničnej stanici. Dovolenku sme sa s manželkou rozhodli absolvovať tradične pred letnými prázdninami.

Sona

Druhe pokracovanie vyjde teraz v piatok, ako sme pisali. Tesime sa na doplnujuce informacie :-)

Tono

Tesim sa na druhe pokracovanie, potom daco do fora doplnim, hlavne o Hostovciach.

Bikemartin

Podla mna dost komplikovan postup - z Lipian busom dookola cez PO do Lipoviec a peso nazad do Lipian, ved sa to dalo ist priamo z Lipian peso cez Bachuren do Lacnova.

Renčišov podla mna nie je vystavnou dedinou vdaka lyziarskemu vleku. Dedinu v 90-tych rokoch zmietla katastrofalna povoden. To nove je postavene pravdepodobne z poistiek a dotacii.

Funttomas

Miro:
páči sa mi myšlienka: urobiť z najkratšieho úseku dlhé putovanie. Originálna myšlienka. V poho článok. Hodil by sa ešte samostatný príspevok o útulni pod Minčolom. Čo ty na to?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum