Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Prístrešok pod Veľkou homoľou

Diskusná téma K článku: Prístrešok pod Veľkou homoľou

V oblasti rozhľadne na vrchu Veľká homoľa pribudla v roku 2011 nová stavba prístrešku, na ktorú ma upozornil jeden náš čitateľ. Netrvalo dlho a vybral som sa túto stavbu osobne preskúmať a priniesť čitateľom jej opis. Aj keď prístrešok nie je primárne určený k spaniu, podľa môjho úsudku veľmi dobre poslúži nielen ako úkryt pred nepriazňou počasia, ale aj k prenocovaniu väčšej skupine turistov, túlajúcich sa Malými Karpatami.

Jozef Oravec

Zochova chata: Vysoké ceny (a ešte s tromi ! napísal autor). To ale je daň dnešnej dobe. Developerom sa ich investície do kompletnej prestavby musia vrátiť. To, že tým spravili zariadenie nedostupným pre priemerných slovenských turistov, ich asi od nastavenie cien neodradilo, veď kúpnu silu Slovače hravo nahradí pár návštevníkov spoza bývalej železnej opony, napr. s EČV W. Buďme radi, že pre našincov aspoň ten prístrešok pod Veľkou Homolou dobrodinci zrevitalizovali. Len aby aj ten Turistom Poľovníci nezrekvirovali.

Zdenči

Furmanskej krčmy je naozaj škoda...táto umelina, ktorá je tam teraz ju nemá šancu nahradiť. Chatu pod lesom tiež poznám. My mávame teraz zastávku v potravinách u Verony.
A na ceste späť sa radšej vždy prejdem dole do Harmónie

Zdenči

pôvodne sme si mysleli, že v sobotu budeme musieť našu akciu presunúť do tohto prístreška, ale nakoneic na Troch jazdcoch pršalo asi minútu, tak sme služby prístreška nemuseli využiť.
Doplním autora, že na Zochovej chate už otvorili aj novopostavenú kolibu, ktorá ale žiaľ už nie je náhradou za vypálenú chatu. Ceny rovnako vysoké ako oproti v hoteli :-(

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma