Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Drevené cerkvy a okolie Dukly

Diskusná téma K článku: Drevené cerkvy a okolie Dukly

Ak by sa ma niekto opýtal, čo je najcharakteristickejšie pre východ Slovenska, asi by som odpovedal, že sú to drevené cerkvy. Musím však priznať, že som ich zatiaľ veľa nenavštívil. A tak sme sa rozhodli, že venujeme celé nedeľné predpoludnie práve návštevám týchto cerkví a zvyšok dňa strávime ľahšou túrou v okolí Duklianského priesmyku. To sme však ešte netušili, že na hrebeni je ešte vyše pol metra neprešľapaného snehu a z ľahkej túry sa razom stalo úmorné brodenie sa až do zotmenia.

Sanyo

My s kamaratmi sa chystame do Polonin, resp. na vychod toto leto. Strasne sa uz tesim, presne aj na tieto kostoliky! Dik za fajn citanie :)

EvaD

Veľmi odporúčam navštíviť, strávili sme asi 10 dní na bicykloch a prezreli si všetky kostolíky na širokom okolí, sú to nádherné chrámy a stretli sme "božských" ľudí, ktorí pri nich žijú. Mám spomienku na celý život, dobrá trasa, super počasie... A stihli sme aj Duklu. Takže, pobaľ si veci, otvor mapu a pusti sa na cestu...

DanielaM

To by bol nadherny a super zaujimavy cyklochodnik okolo vsetkych tychto drevenych kostolikov. Vdaka za pripomnutie toho kusa nasej zeme, ktory veru nepozname.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov