Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Sám na Ohništi – nečakaný zimný sen

Diskusná téma K článku: Sám na Ohništi – nečakaný zimný sen

Keďže na horách je momentálne zima, ako má byť, metre panenského prašanu ma opäť lákajú na ďalší test zimného spacáku. Skúsenosť spred pár dní z Kráľovohoľských Nízkych Tatier, kde boli smrečiny vo výškach nad 1400 m nádherne obalené snehom, ma znova volá práve do takéhoto prostredia. Vďaka prísľubu pekného počasia sa chcem zamerať na západ a východ slnka. Chce to už len zvoliť tú správnu lokalitu.

Tarazed

Wow, super clanok, precital som to jednym dychom a viem si to cele zivo predstavit :) Dakujem za sprostredovaný zázitok :) A fotky su fakt paradne!

Daulagiri

Heh, tak ako čítam nie som jediný ktorý sa nechal nachytať, len mne to dopadlo v závere lepšie. A výlet to veru bol parádny, jeden z naj...

Bobo2sk

Ten krepy chodnik do maluzinej poznam. Tiez som v chvate odbocil na tu cestu. Ja som vsak autobus nestihol a do najblizsej zastavky(Barbora na Boci),z kade mi mal ist dalsi autobus som isiel stopom nejakou tatrovkou. Aspon sme si pokecali s vodicom :) A mozno ta potesi to,ze sa mi to stalo v lete,ked by mali byt chodniky dobre vidiet. Tiez som isiel z Jana ale cez Slama. Musel to byt paradny vylet.

HVhoral

Super fotky a to svítání muselo být nádherné.

Daulagiri

Tak som späť na Slovensku a ešte raz všetkým ďakujem za pochvalné slová, lebo som bol veľmi zvedavý ako bude článok prijatý.
Alexander vystihol si to veľmi veľmi presne.
Junior.23: Vtedy som sa rozhodoval medzi Chočom a Ohnišťom a vyhralo Ohnište. Budúca voľba je tak jasná :-) A tiež chcem niečo takéto zažiť ešte aspoň raz.
Podiel na skvelom načasovaní článku má aj redakcia :-)

A myslím že takúto túru by mal zažiť každý a preto to želám vám všetkým.

Maji

Děkuji za tento pěkně chladivý článek i foto!
Pouze tiše závidím a o dnešní tropické noci si nechávám zdát o těchto divukrásných končinách, které jsem měl tu možnost navštívit v barevném podzimním času před pár léty...

Adushka

Veru prijemne schladenie v tychto tropoch. Pekne chvile si Mato zazil, vdaka za sprostredkovanie :)

Jnezky

Krásny článok a super fotos! Muselo to byť nádherné, ešte raz palček hore :))

Boro

Toto sú tie najkrajšie zážitky, ktoré si budeš dlho pamätať.

Mato_d

No konečne, tak dlho očakávaný článok, a v najvhodnejší čas, kedy je príjemné sa aspoň takto pocitovo schladiť :D
Pútavo napísaný text, no a k fotkám niet čo dodať... Výborne, Maťo. Diki za sprostretkovanie parádneho zážitku!

Junior.23

úžas :-) radosť čítať takéto články...Martin, ja som s kamarátom absolvoval niečo podobné v Chočských vrchoch...sme v zime prešli od Kvačian-Prosečné-Lômy-Lipt.Anna-Lúčky-Veľký Choč-Valaská Dubová...tiež bolo veľa snehu, tie smreky ako z rozprávky, tiež sme poblúdili, tiež sme spali v posede...no úplná paráda...chcem niečo podobné zažiť ešte aspoň raz, tak ďakujem za inšpiráciu, najbližšie to bude zrejme Ohnište ;-)

Jjano

Výborný a v týchto dňoch aj príjemne mrazivý príbeh ... :-) Tie posedy (lebo na Prednej Poľane sú teraz nové dva) ma však zarmucujú. To naozaj musia poľovníci "regulovať" aj tam?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov