Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Búda pod Starým plášťom

Diskusná téma K článku: Búda pod Starým plášťom

O Malých Karpatoch sa traduje, že tu nie je veľa prístreškov, kde by sa turista mohol schovať na noc, či aspoň v prípade nepriaznivého počasia. Preto iste každý z nás s radosťou privíta nový prírastok. Bol som veľmi milo prekvapený, keď som začiatkom marca 2012 pri schádzaní zo Starého plášťa na križovatke lesných ciest narazil na domček pod dubom.

PaliT

Domček sa už nakláňa, je stále viac a viac v zúboženom stave, viď foto.

Possum

Dnes som isiel okolo. Chybaju 2 dosky v stene, a jeden nosny tram uz odhnil - nie je spojeny so zemou - uz len visi vo vzduchu.

Na nudzove prenocovanie stale ok, ale domcek tu uz dlho nebude.

PaliT

Včera som prešiel okolo domčeka na bicykli, postupne nám, chudáčik, chradne. Na západnej stene chýbajú dve laty, ale strecha ešte drží. Ako núdzové prenocovanie by sa to s prižmúreným okom dalo použiť.

FunTTomas

opravili sme polohu objektu. Za súradnice ďakujeme PalimuT.

PaliT

Boli sme tu včera, domček stále stojí, strecha vyzerá byť funkčná, vnútri je sucho.
Ak by sa sem niekto zámerne vydal, bolo by fajn zobrať menšiu kovovú lopatku a odhrabať nánosy hliny v oblasti dverí, dá sa nimi ledva pohnúť. Nocľah je tak pre jedného. Kto bude chcieť prespať, asi založí ohník a popáli tých zopár smetí, čo tam niekto nechal.

SCHROJF

Ja osobne som bol pri tomto \\"domceku\\" uz v roku 1979,ked som mal 5 rokov so svojim otcom,dlhorocnym malokarpatskym turistom,a chodili sme okolo neho na hriby!!!

Janovarga

ak ma pamat neklame
tak tato psia budka je tam uz najmenej od nejakeho roku pana 2006, kedy som ju prvy raz zaregistroval (ak je to teda ono)..ale dik za obcerstvenie pamate..

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma