Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Okruh Zádielskou planinou z Hačavy

Diskusná téma K článku: Okruh Zádielskou planinou z Hačavy

Našu prvú väčšiu jarnú túru s Nikou sme si naplánovali v Slovenskom krase. Mnohé miesta mám prechodené a tak som sa snažil vybrať trasu tak, aby som videl opäť niečo nové. Voľba padla na Zádielsku planinu a okolie Zádielskej doliny, pričom sme začali v malebnej dedinke Hačava.

Peter61

drobny tahak zo zvieracej anatomie - osipane ( aj dive) na hornej celusti maju predne zuby, prezuvavce (= ovca, srna, hovadzi dobytok, jelen, kamzik etc.) nemaju.

(kali 11 - ides ! ale nie ze das rovno druh!)

Damuska

Krásnz okruh, prejdené to mám z opačnej strany, videli sme tam megadiviaka :) a inak ani živej duše.
Lebka je pravdepodobne srnčia.

Damuska

Hm, vlastne kecám, že z opačnej strany.
Zo Zádielu do Hačavy a z Hačavského Sedla do Štósu :)

Jarka Šimek

moc rád vzpomínám na naše první seznámení s touto oblastí, když nás kamarád Michal z Košic po absolvování Cesty SNP v roce 1974 vzal na výlet do Zadielské doliny a výstup na Zadielskou homoli, nezapomenutelný to je zážitek téměr po 40ti letech. Díky Michale.

Severin

Slovenský kras je moja srdcovka. Napadaju ma dve veci v suvislosti s navstevou krasu. Na jar sa kona v Jablonove ochutnavka miestnych vin a neverili by ste ake su vynikajuce. Stoji za to spojit vylet s touto ochutnavkou. A druha zaujimavost je ten americky film V zajati nepriatela, ktory bol nakrucany zrovna na Zadielskej planine. Je to sice kravina, ale kvoli tej planine to mozno stoji za to vidiet.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum