Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Okruh Zádielskou planinou z Hačavy

Diskusná téma K článku: Okruh Zádielskou planinou z Hačavy

Našu prvú väčšiu jarnú túru s Nikou sme si naplánovali v Slovenskom krase. Mnohé miesta mám prechodené a tak som sa snažil vybrať trasu tak, aby som videl opäť niečo nové. Voľba padla na Zádielsku planinu a okolie Zádielskej doliny, pričom sme začali v malebnej dedinke Hačava.

Severin

Slovenský kras je moja srdcovka. Napadaju ma dve veci v suvislosti s navstevou krasu. Na jar sa kona v Jablonove ochutnavka miestnych vin a neverili by ste ake su vynikajuce. Stoji za to spojit vylet s touto ochutnavkou. A druha zaujimavost je ten americky film V zajati nepriatela, ktory bol nakrucany zrovna na Zadielskej planine. Je to sice kravina, ale kvoli tej planine to mozno stoji za to vidiet.

Jarka Šimek

moc rád vzpomínám na naše první seznámení s touto oblastí, když nás kamarád Michal z Košic po absolvování Cesty SNP v roce 1974 vzal na výlet do Zadielské doliny a výstup na Zadielskou homoli, nezapomenutelný to je zážitek téměr po 40ti letech. Díky Michale.

Damuska

Hm, vlastne kecám, že z opačnej strany.
Zo Zádielu do Hačavy a z Hačavského Sedla do Štósu :)

Damuska

Krásnz okruh, prejdené to mám z opačnej strany, videli sme tam megadiviaka :) a inak ani živej duše.
Lebka je pravdepodobne srnčia.

Peter61

drobny tahak zo zvieracej anatomie - osipane ( aj dive) na hornej celusti maju predne zuby, prezuvavce (= ovca, srna, hovadzi dobytok, jelen, kamzik etc.) nemaju.

(kali 11 - ides ! ale nie ze das rovno druh!)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov