Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Putovanie Kráľovohoľskými Tatrami

Muska

Svatopluk po modrej sa na prvý krát ide lepšie hore ako dolu no dá sa poblúdiť. Mám v pláne na modrej trase aspoň jednorázovo označiť problematické miesta keď pôjdem hore ráno pred stretnutím. Ako, to napíšem medzi informácie do článku pred akciou.

Alexander

Pekné, a fotky super. Podobnú túru som šiel dávnejšie, ale v zime na lyžiach. Článok parádny.

Daulagiri

Tak tvoje články Tóno si vždy vychutnám. Nebolo tomu inak ani pri tomto zo skvelými fotkami.
Kraj Kráľovohoľský a obzvlášť Vápenický patrí k mojim najsrdcovejším.

Mal si fajný strastiplný úvod ale to tiež patrí k dokonalému zážitku z hôr, ktorý sa nakoniec konal. A tiež často stojím a rozhliadam sa či ležím v tráve. Proste sa netreba nikam hnať.

Čo sa týka tej modrej, šiel som po nej v oboch smeroch asi 3-4 krát dokopy a musím konštatovať že trasa značky je trochu nelogicky smerovaná vrstevnicovo cez rúbanisko. Ja to už zvyknem robiť tak že s tadeto mapy.hiking.sk/?x=19.97956… to potiahnem po tejto zvážnici mapy.hiking.sk/?x=19.97433… a napojím sa na značku a v pohode zídem do Heľpy. No na orientáciu (zvlášť tých čo tadiaľ idú prvýkrát) to je zložité, lebo ciest je tam neúrekom.

Ešte raz dík za pohladenie mojej duše.

Mato_d

Paráda, Tono! Prečítané na jeden nádych, a tie fotky... No cement! :)
Diki za podelenie sa o zážitky.

Tono

Ahojte vsetci!!! Prepacte, ze som nereagoval na Vase prispevky uz skor, ale bol som mimo civilizacie. Takze, dovolte, aby som Vam vsetkym podakoval za slova uznania a Vase postrehy k clanku. Som rad, ze sa pacil. Fakt rad a povzbudilo ma to k dalsiemu pisaniu... Tak sa teste na dalsi clanok, co pripravujem. A bude opat z NT! Este raz vsetkym vdaka!
Tono

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov