Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Putovanie Kráľovohoľskými Tatrami

MatusM

Júj, Tóno, vybásnil si si základy ďalšej knižky ako čítam.. to musela byť extáza, tie východy slnka. A takôto poznám tiež: "Sem-tam sa zvalím do trávy, podumám a idem vpred." :))

Merhorn

super foto tono, clanok si dam dnes spolu s obedom, mam sa na co tesit :)

Muska

Skvelé (aj článok aj fotky) aj som si zaspomínal na podobný prechod aj som sa inšpiroval na ďalší (aj keď to mám za humnami) veľmi rád brázdim túto časť NT a myslím, že sa mi to ani tak rýchlo nezunuje.
..a ešte skvelá pozvánka na stretnutie HIKING na Veľkej Vápenici. :)

Gustoh

Tak v sobotu som aj ja na trase Priehybka-Helpa po modrej znacke pobludil.Z lesnej zvaznice som odbocil do hustin na modru asi kilometer pred Helpou a ked som prisiel po 300m cez hustiny na dalsiu lesnu zvaznicu som uz nevedel najst znacku tak som sa dal na tej lesnej ceste doprava a po znacke uz ani stopy.Nakoniec sa mi nejako podarilo sa napojit na zltu znacku co ide z Priehyby do Helpy krizom cez les.Tak kto pojde tade davajte si tam velky pozor.

Jana T.

Úžasné fotky ! Článok si nechám na večeru... :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov