Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: 10 rokov – stretnutie na Klenov. Vepri

Diskusná téma K článku: 10 rokov – stretnutie na Klenov. Vepri

Piatok sa s víkendom stretol a tak je najvyšší čas nakuknúť do kalendára, na ktorýže to slovenský vrchol sa vyberieme. Ahaho, červeným krúžkom je tu sobota zvýraznená a veporská silueta nakreslená. Výstupový seriál sa blíži k svojej polovici a tak ho aj afterparty okoreníme. Ako to celé dopadlo a ako sme víkend v kraji veporskom trávili, sa dozviete z nasledujúcich riadkov.

Phalike

BM, foto c.23 je top, profi model a samozrejme potom to musi byt top, profi portret :)

Jnezky

Pekne si to napísal,Axel. Parádny článok a super akcia!

Fangorn

pekné napísané, fakt básnické črevo. Matúš, na Bystrej musíme popracovať na tvojom čreve :D

MatusM

to máš to isté akoby si spala s nami :)

Adina

Jaaaj aka som rada, ze nielen ja som pobludila :-) ale bolo super. Matus, skusala som taxik na Chlipavicu, no horar nepovolil. Zato ale mam zazitok z noci v sope (ak sa to tak vola), kde boli "zaparkovane" zvieratka. Je zaujimave zaspavat nad nimi a pocuvat, ako sa rozpravaju :-)

Phalike

Za nase vystupove muzstvo ktore urazilo cestu zo Sihly na Vepor Lemrastylom, kolko chodenia tolko lemrenia, taktiez vdaka, a za slaninku s klobaskou netreba dakovat rado sa stalo, kupene na Salasi Zbojska, zarucena kvalita ;) Jaaaaj ale dobre bolo cely vikend, warm up party, áfťerparťi, vsetko na parádu. Tesim sa na Vas vsetkych na Lysci, dobre bude, o to sa postarame :)

Lula

Aj napriek vsetkym zabludeniam sa mi tento vystup, ako aj cely region velmi pacil! Na vrchole bola uzasna atmosfera a aj slaninka s klobaskou ktorou sme boli ponuknuti, chutili vynikajuco...dakujem vsetkym milym ludom za krasny vikend a tesim sa na ten dalsi vo Velkej fatre!

Axel

A to som este zvedavy, kolko ludi trafi dole do priepustu popod cestu. Najprv som si vsimol znacku na strome. Potom mi doslo, ze to nie je vyvrat a nakoniec som zbadal aj cele to more zelenych, ktore ma posielali do "tunelu" :-)))

Trin

mapy nam bohuzial nepomohli... vybrali sme sa tou cestickou skor napravo, potom sa sice mierne stacala dolava a skoncili sme pri ceste, ale ziadne znacky ani dalsie panely sme nenasli ... a to sme hladali styria!

Muska

Smerom do lava poza buky pri paneloch do lesa mapy.hiking.sk/?x=19.84884… je tam kopec znaciek, no mnohych zmyli bud cyklotrasa na Chlipavice alebo tazbou vyjazdena cesticka smerom na vrchol Remetiska a malokoho napadne ze uz trasa nepokracuje po lesnej ceste ale iba chodnickom. :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov