Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ružomberok – Rakytov – Vyšná Revúca

Diskusná téma K článku: Ružomberok – Rakytov – Vyšná Revúca

Idea absolvovať túto túru bola stará asi dva roky. Skĺbili sa v nej tri túžby: túžba vidieť nové miesta (Sidorovo, Smrekovica), túžba vrátiť sa na miesta mojich turistických prvopočiatkov (Rakytov ako cieľ mojej vôbec prvej serióznej túry), a nakoniec túžba otestovať sa pred letnou sezónou na trochu dlhšej trase. A tak v jedno májové ráno, keď predpoveď počasia nehlásila nič mimoriadne, som začal svoje túžby realizovať.

Dalibor Belluš

Klasická pekná túra romanticko- rozprávková príroda môj kraj tu som doma

Dana

Pekne napísané,naša zatiaľ jediná túra vo VF bola Lip.Revúce-Borišov-sedlo Ploskej, Smrekovica. Niečo nádherne neopísateľné, ani živého ducha. Trasu sedlo Ploskej až na Smrekovicu sme zo synom absolvovali naboso, sú tam užasné chodníčky:))

Noro.hory

Rakytov sme nielenže vyšli,ale tam aj prespali:-)))) Z RK sme vyrazili ráno cca o 3.30h (príchod nočného rýchliku z BA) a šup cez Kalváriu hore. Cestou sme si niekoľkokrát pospali, proste úplné vegetíčko, žiadne naháňanie, tvrdé vychutnávanie si tejto krásnej túry:-))

Adina

noro, tiez som sa po Dolomitoch tesila na nase hory, a hned po navrate domov som vyrazila ... takze co najskor Rakytov :-)

Noro.hory

Ďakujeme za článok.Tak presne táto trasa je naša srdcovka. Nedávno sme boli v Dolomitoch a po návrate z nich, hoc boli krásne a boli sme nimi očarený aké sú fantastické, cítili sme s polovičkou, že to chce niečo naše, pravé slovenské. A práve pre túto našu klasiku sme sa rozhodli.Výborné spojenie z RK, krásna príroda,nádherné výhľady,málo ľudí, čo viac si človek môže priať?Túto trasu sme prešli už asi xkrát v každom ročnom období,ale vždy nás uchváti.Ďakujeme za článok:-)

Adina

Dik za clanok. Na Sidorove som bola, uzasny kopec, pocasie mi vtedy vyslo. Na Rakytov by som rada, a nasla som si riesenie :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov